Sărbătoare stricată

Aşa cum am spus şi în 7 mai, aştept de la “U”-CFR să fie o sărbătoare. Doar că, de această dată, am impresia că ea va fi stricată de autorităţi. Primul semnal că va fi aşa l-am primit atunci când, în mod absurd, după mine, Primăria a interzis fanilor lui “U” să se întâlnească pe Bulevardul Eroilor, iar celor de la CFR, la stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Spre lauda lor, ambele grupări au reacţionat aşa cum ar fi normal: au spus clar că nu dau doi bani pe ce crede Primăria. Iar de aici cred că va porni scandalul. Pentru că jandarmii vor căuta, din nou, să demonstreze că ei sunt cei mai tari din oraş, iar nervi vor fi întinşi la maxim.

Violenţa pe străzile Clujului e ultimul lucru pe care mi-l doresc. Sper ca şi alţii să gândească la fel, iar printre ei să se numere nu doar fanii celor două echipe, ci şi cei care trebuie să se ocupe de ordine şi linişte. Dacă vor înţelge, vor descoperi că a fi suporter nu înseamnă neapărat a fi huligan.

Cât despre meci, cu toată părerea de rău, cred că “U” nu are nici o şansă. Dar eu nu sunt Mitică Dragomir să îmi iasă toate pronosticurile, aşa că…. vedem mâine după amiază ce va fi.