Ofensivă

Tocmai ce am primit un SMS de la un număr necunoscut – 0733620722.
Cică să îi penalizez pe unii pentru că nu au dat bani pentru Autostradă. În afara faptului că mă aştept să fiu invadat de astfel de mesaje până duminică (şi inclusiv duminică), nu pot decât să mă întreb de ce nu i-aş penaliza pe alţii pentru multe altele pe care nu le-au făcut sau le-au făcut.
Mi-e scârbă de campania asta! Noroc că se termină. Păcat că în urma ei vor ajunge în Parlament mulţi care nu au nicio treabă cu politica sau cu probleme oamenilor şi care, vreme de patru ani, nu vor căuta decât să îşi umple conturile cât vor putea de mult.

UPDATE: Am mai primit un SMS , de această dată anti PNL şi PDL. De la 0733806852. Cică pleacă lumea în Africa dacă iese iarăşi Alianţa D.A. Bună gluma. Şi o idee deloc rea, dacă stau să mă gândesc. Ar prinde bine stânga pe acolo…

UPDATE2: Iniţial, nu aş fi vrut să scriu despre campania din mass media locală. Dar de ce să nu scriu? Oricum, e una jenantă, din punctul meu de vedere. Mesaje slabe ale candidaţilor, prezentate şi mai slab. Am văzut ziare în care pagini întregi au fost dedicate unui partid sau altuia. Unui candidat sau altuia. Evident, fără precizarea că era vorba de materiale plătite. Dar asta deja a devenit, din păcate, o obişnuinţă la Cluj. Ceea ce am văzut azi, însă, m-a şocat: deschidere de ziar dintr-un advertorial de campanie. Cu poza candidatului alături, evident! Înţeleg eu criza asta financiară, dar oare până unde se mai poate merge?

5 thoughts on “Ofensivă”

 1. Informatia de Cluj si Foaia si-au dat arama pe fata.Sa deschizi ziarul cu Buda pe prima pagina… de foaia sa nu mai zic.Absolut jenant. Mi-ar fi jena sa lucrez pe acolo

 2. vasile,
  te rog să ne precizezi, în calitatea pe care o ai la Ziua de Cluj,
  – dacă interviurile cu candidaţii, apărute în Ziua de Cluj, au fost plătite.
  – dacă deschiderea cu sondajul, semnată de Titus Crăciun, a fost plătită.
  aşa zice piaţa. eu nu zic nimic, numai întreb.
  🙁

 3. Mihai, în pagina intitulată “REGULI”, scrie că însemnările de aici nu reprezintă în nici un fel poziţiile oficiale ale societăţii la care sunt angajat.
  Aşa că, până când redacţia ZIUA de CLUJ nu va considera că e nevoie să facă publice răspunsuri la întrebările tale, nu pot decât să te refuz.
  Dar stai liniştit… nu e Dracul aşa de negru cum pare.

 4. răspunsul tău echivoc îmi e suficient.
  apoi, lasă-mă cu regulile. dacă erai consecvent, scoteai banner-ul care recomandă ziua de cluj şi toate posturile corporatiste pe care le găsesc aici.
  deci, ori-ori.

 5. Mihai, nu scot bannerul pentru un simplu motiv… şi anume acela că recomand tututor să citească ZIUA de CLUJ.
  Cât despre posturi corporatiste…e opinia ta.
  Aşa cum eşti liber să îţi formezi o opinie şi despre cele întrebate mai sus.
  Zvonuri sunt multe în oraş. Foarte multe chiar. Dar multe rămâne numai zvonuri. Din fericire!

Comments are closed.