Exit-poll pentru cine?

Aţi fost la vot? Aţi dat peste plictisiţi care să vă chestioneze cu privire la opţiunile voastre? Mă refer la operatorii de la Metro Media Transilvania, tocmiţi de Realitatea TV (cel puţin asta e varianta oficială)? Dacă nu, să vă povestesc cum merge treaba… După ce votezi, cu cine vrei tu, ieşi relaxat din secţie şi dai peste unul / una cu o listă de întrebări.Cu cine aţi votat? Când v-aţi hotărât, în campanie sau înaintea ei? Ce aţi votat, partidul sau omul? Întrebări de bun simţ. După care vine şocul!

Cu cine aţi votat în iunie pentru preşedinţia Consiliului Judeţean? Hai să zicem că merge şi asta, aşa, ca să afle oamenii cum şi dacă s-au schimbat opţiunile în cinci luni.

Şi finalul… Ce părere aveţi despre activitatea primarului Emil Boc? WHAT?????????? Ce treabă are asta cu votul de azi? Să fi plătit primarul nostru, sau partidul lui, o parte din acest sondaj? O să aflăm la 21, când vom vedea ce apare pe primul loc pe Cluj-Napoca…

5 thoughts on “Exit-poll pentru cine?”

 1. Am votat la ora 10, la Generala nr. 2 (BOB) pentru clujeni!
  O fatuca, vorba lui Cristoiu, a intervievat doua persoane in vartsa, presupun sot-sotie, pe care i-a intrebat exact aceleasi lucruri. In cautarea buletinului, nu am putut să nu remarc ce mima a facut atunci cand a auzit ca respectivele persoane au votat candidatii PNL. Apoii, imediat a sarit cu intrebarea despre primar. Sotul i-a raspuns ca nu sunt alegeri locale si i-a cerut sotiei sa plece!
  M am uitat la ea si i-am spus ca la intrebarea aceasta i as putea raspunde.

 2. Eu m-am amuzat cand mi s-a pus intrebarea despre primar; n-am putut sa reactionaz decat cu o alta intrebare “ce legatura are asta cu parlamentarele ori ati uitat sa reactualizati chstionarul?”

 3. Da, si puneau intrebari cu privire la sex, varsta, educatie, etnie! Ce legatura au astea cu votul? Pe ziaristi oricum ii intereseaza doar procentele partidelor pentru ca nu pot analiza si alte aspecte ale votului… cum ar fi asocierea dintre imaginea primarului Boc si optiunea pentru candidatii PD-L…

  Bre, la facultate ce D-zeu v-au invatat profesorii?

 4. Dacă ziarele ar fi fost făcute după cum se învaţă la facultate… nici nu vreau să mă gândesc la varianta asta.
  Întrebările despre sex, etnie, vârstă, educaţie sunt normale. Dar dacă tot eşti aşa de priceput în ale sondajelor, te rog lămureşte-mă şi pe mine ce scop are cea despre Boc?
  Opţiunea pentru candidaţii PD-L, legată de imaginea primarului, nu s-a stabilit deja prin compararea datelor de la CJ din iunie cu cele de acum? Sau vrei să spui că Tişe e un mega vector de imagine şi că Boc nu l-a tras după el?

Comments are closed.