14 pentru Cluj

Rezultatele sunt finale. Ştim cine ne va reprezenta în Parlament. Avem aşa: 115 deputaţi PD-L, 114 deputaţi PSD+PC, 65 de deputaţi PNL, 22 de deputaţi UDMR, 51 de senatori PD-L, 46 de senatori PSD+PC, 28 de senatori PNL, 9 senatori UDMR. În plus, mai sunt 18 parlamentari care vor reprezenta minorităţile naţionale.

Clujenii care se vor bate pentru noi (ce bine sună, nu-i aşa?) în Parlament sunt 6 de la PD-L (deputaţii Mircia Giurgiu, Daniel Buda, Adrian Gurzău şi Petru Călian, plus senatorii Mihail Hărdău şi Şerban Rădulescu), 3 de la PSD+PC (deputaţii Cornel Itu şi Vasile Soporan, plus senatorul Alexandru Cordoş), 3 de la PNL (deputaţii Horea Uioreanu şi Virgil Pop, plus senatorul Marius Nicoară) şi 2 de la UDMR (deputaţii Palfi Mozes Zoltan şi Mate Andras).

Indiferent de la ce partid sunt, aştept de la ei un singur lucru: să nu îşi bată joc de Cluj. Şi să ducă mai departe proiectele majore începute în acest judeţ în urmă cu patru ani. Fără scuze de genul “nu putem, că nu suntem la putere”. Puteţi, pentru că sunteţi la putere! Şi pentru că trebuie! Nu pentru voi, nu pentru partidele voastre, ci pentru noi. Pentru clujeni!