Deja e prea de tot!

“Dragă Stolo” a făcut a doua oară pasul înapoi. Nu mă mai surprinde deloc. Aşa cum nu mă surprinde nici că Emil Boc şi-a bătut joc, din nou, de clujeni.

După promisiuni dublate de alte promisiuni, evident majoritatea neonorate, acum se pregăteşte să îşi facă bagajele şi s-o taie la Palatul Victoria. Chiar dacă nu e oficială treaba, eu nu înţeleg decât asta din declaraţia lui Stolojan: “Cei doi preşedinţi care au semnat parteneriatul trebuie să îşi asume garanţia asumării acestui parteneriat prin cele două funcţii de prim-ministru şi de preşedinte al Senatului”. Concret, unul va fi preşedinte la Senat – doar Geoană poate fi – iar al doilea prim-ministru. Anume, Boc.

Acelaşi Boc, ale cărui promisiuni faţă de clujeni le-am auzit de fiecare dată când se vorbea despre o eventuală plecare a lui la Bucureşti. “Am o datorie faţă de clujeni”, “mi-au acordat încredere şi nu pot să îi dezamăgesc”. Pe dracu nu poate! Aici, ciolanul e ros de tot. La Bucureşti, mai este ceva “cărniţă” pe el.

Deja e prea de tot!

PS: Ca şi cum lovitura nu ar fi fost destul de dură pentru clujeni, prin plecarea lui Boc, ne mai trezim cu una, şi mai tare – primar “interimar” va fi Apostu. Vai de noi!

PS2: Cică Boc ar refuza funcţia de prim-ministru. Om vedea. Eu tot nu cred.