Adio, Clujeanul?

Sursele mele spun că, începând din luna martie, săptămânalul Clujeanul îşi va înceta apariţia.
Ar fi, fără doar şi poate, cel mai mare şoc pe piaţa media clujeană în ultimii ani, după dispariţia cotidianului Ziarul Clujeanului.

7 thoughts on “Adio, Clujeanul?”

  1. Unde au dus Clujeanul gasca de penibili din jurul lui Guta si
    Astronet?! Se intoarce Stanca si Maruta in…pat de suparare! Pe cei doi cine-i judeca pentru subiectele care au invadat on-line-ul Clujeanul si tiparitura in ultimul an. Doamne ce penibili si incompetenti! Chiar niemni nun i-a verificat pe cei doi naparstoci? Au dus cel mai tare saptamanal din Cluj la faliment.

  2. @sissu… eu, unul, nu cred că Mihai şi Andrei au distrus Clujeanul – aşa cum insinuezi tu. După cum chiar ei afirmă, tot ceea ce fac se bazează pe o politică generală, dictată de la “centru”. Îşi mai dau un exemplu de ziar care, după părerea mea, şi-a pierdut identitatea: Gândul.
    Am petrecut un an în redacţia ZC/Clujeanul. A fost o perioadă extrem de frumoasă pentru mine. Mă doare să aflu că ziarul care, cândva, făcea legea în Cluj, dispare.

  3. Vasile, mulţumim de revenire. Întreaga lume aştepta ştirile tale. Ai început cu o bombă. Îţi mulţumim! La mulţi ani surselor tale.

  4. Cum de nu riposteaza reprezentantii Clujeanul-ui? Se pare ca toti sunt preocupati cu probleme mult mai grave decat confirmarea/infirmarea unor zvonuri sau nu..hmmmm.

Comments are closed.