Când Pal Peter nu e Pal Peter

“Concret, zilele trecute, Emil Boc l-a ales ca secretar personal în cabinetul său pe clujeanul Pal Peter, membru UDMR şi unul dintre cei trei acţionari ai grupului Energobit, care deține acțiuni la CFR Cluj. Mai mult, Pal Peter este un apropiat al lui Arpad Paszkany, principalul finanţator al campioanei, dar şi al preşedintelui Iuliu Mureşan. De altfel, în ianuarie 2007, Pal Peter a fost omul desemnat de club să fie însoţitorul celebrului Avram Grant, pe atunci manager la Portsmouth, în timpul vizitei acestuia la Cluj şi la clubul din Gruia”

Asta scrie azi, în ProSport, Călin Todorescu, în articolul intitulat “CFR la guvernare”.

Şi totuşi, de data asta, Pal Peter nu e Pal Peter. Pentru conformitate: Pal Peter de la Energobit (în stânga, foto companiidesucces.ro) şi Pal Peter de la Guvern (în dreapta, foto ziuadecj.ro)

  

UPDATE: Vasile Măgrădean scrie pe blogul său că şi Gardianul a comis aceeaşi gafă.

UPDATE 2: Guvernul a sesizat gafa şi a reacţionat.

21 thoughts on “Când Pal Peter nu e Pal Peter”

 1. e o gafa monumentala! nici nu s-a obosit sa verifice dl de la pro sport. a aruncat informatia in ziar. plus ca era veche de 4 zile!! deci nu citeste nici presa! suficient de grav pentru un jurnalist!
  deci nu si-a facut meseria pentru care a fost platit.
  merita cel putin o sanctiune pentru ca nu e un incepator, e seful redactiei.

 2. Fabulos!!!

  Cred ca e cea mai tare dezvaluire din istoria recenta a ProSport Transilvania.

 3. super-tare! imi vine in minte acel baner afisat la un meci de fotbal despre autor 🙂

 4. sa inteleg ca doar cei de la ziua de cluj au dat corect informatia? bravo lor in cazul asta. Nimenialtul e rau ca Vasi semnaleaza o eroare grava facuta in detrimentul cititorilor de la prosport sau gardian?

 5. cotidianul print quality ziua de cluj si cotidianul online citynews.ro au dat in aceeasi zi, joi, 22 ian, stirea cu Pal, zis si Pali.
  asta e, toti gresim, numa cine nu munceste nu greseste. pe de alta parte, tinand cont ca sportul e demult un business ziaristii de pe acest domeniu trebuie sa isi indrepte privirile spre actorii politici si economici care se implica tot mai mult in sport.

 6. Stefi Florea si Arthur Orban s-au despartit. S-au macar lucreaza la doua televiziuni separate. Stefi a incheiat socotelile cu Alpha TV si s-a intors la ONE TV,

 7. Prosport’u si GSP’u o comit din ce in ce mai des, nu stiu ce fel de jurnalisti sportivi lucreaza in trusturile astea.

  Daca scrii ceva, in mod normal, ar trebui sa ai macar bunul simt sa verifici sursele si informatia nu sa o arunci acolo numai sa existe continut.

 8. Ca sa nu mai spun ca Teodorescu, acest avorton al presei clujene (si la propriu si la figurat), dat afara de rau de unii si luat de bun de altii, demonstreaza o data in plus cit de prost este.Absolut jalnic! Daca lucrurile ar merge normal in Romania si in presa clujeana, totul ar trebuir sa se termine cu o demisie, o demitere sau un proces.

 9. nu am citit nici in ProSport de duminica sau luni, nici in Gardianul de luni, nici in CanCan de luni, ca si ei au dat sambata identic, vreo precizare in legatura cu aceasta grava eroare. a se persista in ea, fara sa fie asumata este mai grav decat greseala in sine. lipsa crasa de respect fata de cititori!
  Este foarte grav!!

 10. Tibi, eu am citit cu ochii mei in Prosport scuzele de rigoare. Asadar, o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata

Comments are closed.