Dulce-amar

Nicio despărţire nu e uşoară, indiferent cât de mult ţi-ai dori-o. Şi pentru mine a fost la fel. Când am ieşit, aseară, pe uşa redacţiei ZIUA de CLUJ, mi-am dat seama cât mi-a fost de greu, ştiind că, de azi începând, voi merge acolo doar în vizită. Dar nu e loc de privit înapoi. Sunt convins de asta. Şi nici nu vreau să privesc înapoi. Nu am făcut-o nici în trecut, nu o voi face nici acum.

Am lăsat în urmă o muncă de aproape doi ani, colegi alături de care am pus umărul pentru ca, în fiecare dimineaţă, clujenii să găsească doar informaţii interesante în ziar, colegi cu care m-am înţeles mai mult sau mai puţin bine. Colegi pe care în primul rând îi respect. Baftă tuturor în continuare.

6 thoughts on “Dulce-amar”

  1. Succes Vasile! Multumim pentru tot. Esti un jurnalist excelent si vei reusi sa te afirmi in orice redactie din Cluj sau chiar Bucuresti. Numai bine.

  2. Vasile nu esti ultimul care paraseste redactia cu “cea mai buna echipa din presa clujeana”. Barfele spun ca in curand un alt mare jurnalist urmeaza sa isi incerce norocul in alta echipa. daca nu stiai din 15 februarie fotoreporterul Eugen Olariu urmeaza sa paraseasca si el echipa Ziua de Cluj. Cati fotografi o sa angajeze redactia in locul lui?

Comments are closed.