Zvon: Eugen Olariu pleacă de la ZIUA de CLUJ

Informaţia am aflat-o aseară. Şi, mai târziu, un comentariu de pe acest blog, a completat-o. “FreeDoss”spune aşa: “Din 15 februarie fotoreporterul Eugen Olariu urmează să părăsească şi el echipa Ziua de Cluj”.

Deocamdată, cum nu am o confirmare oficială, tind să cred că e doar un zvon. Dar dacă se va dovedi că nu e, Jenu, nu uita de propunerea mea de acum două săptămâni 😉

UPDATE: Rareş Bogdan afirmă că nu se pune problema.

11 thoughts on “Zvon: Eugen Olariu pleacă de la ZIUA de CLUJ”

 1. Confirmarea oficiala o poate face doar patronatul Ziua de Cluj. In rest propunerea ta poti sa o consideri acceptata.

 2. Mai Vasi, ce e cu porcaria asta? Eventual pleaca Jenu pana la un nou concurs de alpinism undeva. De la ZIUA de CLUJ e ceva mai greu sa plece Jenu pentru ca el se confunda de prea multa vreme cu produsul. De unde naiba a mai pornit si zvonul asta? In curand o sa aud ca plec si eu pe undeva si nu o sa stiu exact unde!

 3. Rareş, din păcate nu e nicio porcărie. Sau sunt minţit – ceea ce mă îndoiesc – sau chiar se întâmplă ceva în sensul ăsta. Nu că mi-aş dori, pentru că mi-e greu să îmi imaginez ZIUA de CLUj fără fotografiile lui.

 4. Dacă nu aş fi făcut-o, nu ai fi citit rândurile de mai sus. Şi, după cum am scris: e un zvon. Eugen spune, tot mai sus, că singurii în măsură să îl confirme sunt patronii ziarului. Deci? Rămâne zvon sau devine realitate?

 5. rares bogdan n-are chiar nici o ocupatie? toata ziulica ii pe bloguri. pe toate blogurile. ce bine ca este wireless la turabo si la toate cacaturile alea de cafenele.

 6. Nu pleaca nicaieri! (Ma rog, din cand in cand la Janis.)Jenu e unul dintre cei mai buni fotografi de presa din Cluj.
  Nu-mi place Turabo. E mult fum. Dar apreciez atentia acordata timpului meu si mai ales preocuparilor mele.
  Numai bine tuturor!

 7. Mai fratilor, aproppo de plecari. La cel mai vechi ziar al Clujului, Faclia, se zice ca s-au pus baietii puternic pe ejectat. Dupa fetele de la corectura, pe care le-au “exmatriculat” saptamana trecuta (auzi dom’le, ziar fara coretura! pai sa nu te prostesti de ras?)azi au mai renuntat la vreo doi redactori, doi tehnoredactori, la un redactor sef adjunct (care oricum, dupa conservare, a fost rechemat sa scoata din rugina masina de scris)la vreo doua contabile si la ajutorul de idei si condei al lui Cosmin Puris. Se zice ca adjunctul de red sef, Cristi Bara, si-a dat demisia din Cons de Administratie (de foc si inima rea), ca un fotoreporter (nu Nonu, nuuuu…)a fost accelerat in pensie, ca pe fetele de la ghiseul de mica publicitate le-a trimis sa mai faca rost de “morti”. Incredibil! “Imbatabilul” Faclia a devenit Turnul Babel al presei crjene.

 8. Ba este extrem de adevarat! L-au mazilit pe CXristi Bara, a fost spinul din coasta lor, dar el ramane in continuare actionar la Faclia.

 9. A fost patronul care s-a zbatut pentru angajatii ziarului, dar matusalemicul de Calian si baba aia de contabila sefa, simtindu/se amenintati, au dat din coate pana au scapat de el. Dar e o vorba, Fiecare sut in fund e un pas inainte! Angajatii il regreta si multi dintre ei au afirmat ca vor pleca o data cu el.

Comments are closed.