Pariu

Am urmărit cu atenţie emisiunea “Ştirea Zilei”, de la Antena 3, la care a fost invitat Rareş Niculescu.  Nu vreau să mă refer la scandalul în care a fost implicat. Poate, cândva, vom afla 100% ce a fost acolo. Chiar îmi doresc. Mai importantă decât scandalul mi s-a părut, la această emisiune, prestaţia lui Rareş Niculescu.
Sigur pe el, având mereu pregătite răspunsuri potrivite, convingător. Exact aşa cum ar trebui să fie un purtător de cuvânt. A demonstrat, în jumătate de oră, de ce l-a ales Emil Boc pentru a ocupa această funcţie la Guvern. Mulţi spun că e prea târziu. Eu nu aş fi aşa sigur, chiar dacă premierul a lăsat de înţeles că ar căuta alte soluţii. Pariul meu: Rareş Niculescu va fi numit, în scurt timp, purtător de cuvânt al Guvernului.

3 thoughts on “Pariu”

  1. Probabil ca il cunosti personal de spui asta( si tot probabil ca , domnul Rares Niculescu in timpul liber, este putin convingator)…mi mi s-a parut destul de timorat, neconvingator, parca incoltit,chiar daca sincer imi dau seama ca se face prea mult tam-tam pe acest subiect.
    Din principiu nu pun pariu, dar daca am trai intr-o tara civilizata parerea mea este ca ai pierde.
    Oricum sunt convins ca plateste mult prea scump pentru o intamplare nefericita dar cred ca va invata ceva din asta. Daca nu am face gafe in viata nu am progresa…

Comments are closed.