Priorităţi

“Prima prioritate a mea în noua funcţie de primar va fi reluarea discuţiilor cu Universitatea Tehnică pentru amplasarea Filarmonicii pe bulevardul 21 decembrie, amplasament care va fi promovat prin hotărâre de Guvern” – Sorin Apostu, în Clujeanul.

“Prioritatea numărul unu o reprezintă traficul greu din municipiul Cluj-Napoca, şi cel de tranzit” – Sorin Apostu, în Cluj Expres.

Aştept cu mare interes următoarele declaraţii ale primarului.

6 thoughts on “Priorităţi”

 1. păi “prima prioritate” nu-i acelaşi lucru cu “prioritatea numărul unu”.
  prima prioritate e de fapt numărul zece, a doua prioritate- numărul nouă,şi tot aşa.

 2. de vina e presa, nu citeaza corect, intelege ce vrea eu doar, scoate din context, nu da dovada de acuratete in relatari si seriozitate, e dominata de umori personale si functioneaza cu copii de 18-21 de ani, complet neformati, care se dau si se cred deja jurnalisti. si apar astfel de declaratii…plus politica editoriala proprie…cu tenta si aia.
  lipsec relatarile seci, mature, fara nici o implicare personala a gazetarului.
  de aici tirajele minuscule si lipsa acuta de credibilitate, desi avem nevoie de presa OBIECTIVa!!

 3. Nu te mira, probabil între cele două declaraţii l-a sunat Boc.

  Eu unul promit să merg la primul concert din noua filarmonică, poate avem noroc şi sună cineva la 112, să iasă maşinile de pompieri din sediul de lângă.

  Atunci vedem cât de bine a fost făcută izolaţia fonică 😀

 4. In urmatoarea declaratie, o sa spuna ca prioritatea lui e stadionul si nu traficul greu, ca doar nu mergem cu tirul la meci!!!

 5. dar stadionul? Oare stadionul pe ce loc e in prioritatile noului primar ales democratic de putinii clujeni care au votat? chiar daca proprietarul stadionului e Consiliul Judetean, Primaria are un cuvint greu de spus

 6. Cata minte aveti voi cei care cereti ca stadionul sa fie prioritatea numarul unu? O sa mergeti la pascut pe el dupa ce o sa fie gata? Maturizati-va!

Comments are closed.