APPC, din nou

De aseară, am redevenit membru al APPC, fiind ales chiar în noul Colegiu de Conducere. Nu pot decât să le mulţumesc colegilor jurnalişti clujeni care au acceptat reprimirea mea şi care au considerat că mă număr printre cei care pot să conducă asociaţia, alături de noul preşedinte Adrian M. Popa şi de Mihnea Măruţă, dar şi de noul secretar Eugen Olariu, cel care preia cea mai grea “ştafetă”, cea pe care a purtat-o până acum Tibi Fărcaş.
Nu voi relua motivele pentru care, în 13 decembrie 2007, am demisionat. Le-am enunţat atunci şi, acum, consider că am greşit. Mi-a luat vreme de mai bine de un an să realizez acest lucru. Sper ca, de acum înainte, APPC să revină pe drumul pe care a pornit atunci când a fost înfiinţată. Iar un prim pas cred că deja a fost făcut aseară, când aproape 25 de jurnalişti au venit la Adunarea Generală. Semn că le pasă.

One thought on “APPC, din nou”

  1. appc e condusa de un tip caruia numele nu imi spune nimic. Maruta e ok, la fel si tu vasile.
    pacat de Tibi ca a plecat, fara el nu va mai fi la fel. Dar e bine ca au venit 25 de jurnalisti la sedinta voastra pentru ca se pare ca de obieci furnicile misca muntii din loc (citeste restul ziaristilor clujeni)
    faceti mai vizibila asociatia.

Comments are closed.