“Jiji” clujeanul

Nu e de la CFR, deşi ar putea liniştit să fie. Nu e nici de la “U”, deşi nu ar fi rău să fie. E de pe Moţilor şi, cum s-a ajuns mare şef peste Cluj şi, implicit peste “U” Cluj, s-a gândit să facă şi ordine la club. Mai precis, să ajusteze salariile. Maximum 1.000 de euro pe lună la fiecare. Şi cică planul e ca “U” să promoveze… Eu  nu mai cred nimic din poveştile astea.

2 thoughts on ““Jiji” clujeanul”

  1. domnule racovitan, sunt masuri binevenite, de limitare a costurilor, opinia mea.

    Iata o scurta adunare care sa va puna pe ganduri , ca jurnalist, si poate, daca aveti curaj si va publica redactia articolul, sa dati ceva pe tema asta.
    In 2005, cand s-a transformat U Cluj din societate non profit in SA, erau datorii de 50 de miliarde lei vechi.
    Noul SA nu a preluat decat activele NU si PASIVELE, adica datoriile! A fost un RAPT evident!!
    Nici acum eu nu stiu ce e cu acele datorii vechi, unde sunt, le-a platit cineva…sau nu?.
    Bun. Acum, adunati cu 1,3 milioane de euro datorii facuti in 3 ani, deci nu in 15, cat le-au facut conducerile de la non profit si vedeti cat va da adunarea asta.
    undeva la 3-4 mil euro! gaura in 20 ani, majoritatea din Bani Publici!

    NIMENI NU A PLATIT CU PUSCARIE asa ceva, sau macar amenda sau macar anatema publica!

    Si acum cand incet incet se incearca normalizarea de ce sariti sa ziceti ca nu e buna masura limitarii salariilor? Cui nu ii convine sa plece, pt ca la U prea multi s-au perindat numai sa insele. Trebuie caractere, oameni care sa munceasca pt U si cu sufletul nu doar cu gandul la bani.

  2. Nu contest faptul că e o măsură de limitare a costurilor. Doar că nu înţeleg cum se împacă reducerea cheltuielilor cu gândurile de promovare. Sau nu se vrea deloc promovarea şi atunci e simplu …
    Cât despre povestea veche, atât eu, cât şi alţi colegi din mass-media clujeană am relatat de nenumărate ori despre mârşăviile petrecute, de ani de zile, la acest club.
    Iar referitor la finalul postării, sunt complet de acord. Să joace cei care ţin la “U”, cei care vor să facă ceva pentru “U”. Dar oare vor accepta să joace pe bani de nimic (pe hârtie, pentru că de primit…)

Comments are closed.