Încotro, Mihai?

Tocmai ce am citit pe blog-ul lui Iulian Comanescu despre desfiinţarea departamentului Corespondenţi de la EVZ şi nu am putut să îmi reprim curiozitatea: încotro va merge corespondentul EVZ de la Cluj, Mihai Şoica?
Există unele zvonuri. Doar atât spun acum.

15 thoughts on “Încotro, Mihai?”

 1. Mihai ramane pe loc! Nu e angajat la dep Corespondenti ce e angajat al Dep. investigatii direct la redactia din Bucuresti!
  Vezi…pe astea nu au stiut-o Vasile!

  Deci el ramane, cel putin deocamdata, pt ca EVZ are nevoie, asa cum ar avea nevoie orice cotidian serios, de un om la Cluj, orasul nr 1 in romaania dupa Bucuresti!

 2. Fără îndoială, un ziar precum EVZ are nevoie de om la Cluj.
  Dar zvonurile circulă. Chiar foarte repede. Să vedem cât de repede vor dispărea sau se vor confirma.

 3. Zvonurile sunt zvonuri.tu esti ziarist, asa pretinzi.
  verifica informatia DIN TREI SURSE ASA SCRIE LA DEONTOLOGIE. abia apoi poti sa dai! chiar daca esti pe blogul tau, el e citit si ai o responsabilitate mare.

  Si o intrebare: respecta regula asta elementara colegii de breasla, sa verifice din trei surse?? Putini, domnule, putini.

 4. vasile o sa spun mai multe cind o sa stiu mai multe, eu sunt angajat la investigatii asa dupa cum bine a spus muschetarul.
  la evz sunt vremuri grele si nimeni nu va putea spune ce va fi.
  cert este ca daca ma va intreba cineva daca aleg intre suma de disponibilizare si a ramine angajat la evz, voi alege prima varianta deoarece suma nu este deloc de neglijat.
  cu drag
  mihai soica

 5. e nasol ca evz a ajuns in situatia asta. Daca un ziar cu patronat strain, un mare ziar romanesc da afara oameni oare ce va fi in presa locala curand….

  ce noroc ai vasile, esti la Mogul, ala are bani si nu ai probleme.

 6. @muschetarii
  După cum cu siguranţă ai observat, nu am spus absolut nimic despre o viitoare posibilă destinaţie a lui Mihai. Tocmai pentru că, aşa cum spuneam anterior, e vorba doar de zvonrui. Când va exista confirmarea, voi scrie. E simplu.

  @Mihai
  Mult succes, indiferent de decizia pe care o vei lua. Ştiu că e greu, dacă nu chiar imposibil, să iei o decizie cu care să fii împăcat.

  @Sorin
  Şi alţii au bani, şi totuşi apar probleme.

 7. o mare porcarie si asta cu disponibilizarile cel putin din perspectiva relatarilor. Si la nivel de relatari Vasile sper ca esti fericit de colegii tai de la Bucuresti care scriu Cutremur la Ringier (http://www.adevarul.ro/articole/cutremur-la-ringier-romania.html) un articol total exagerat. Daca te uiti in articol poti lesne sa observi rautatea autorilor fata de EVZ. In schimb nimeni nu vede ce se intampla la trustul lui Vantu sau chiar si la Adevarul sau Jurnalul unde oamenii nu sunt concediati in masa ci unul cate unul. Stii de ce Vasile, pt ca astfel mogulii trebuie sa plateasca plati compensatorii adica alea sase salrii sau cate or fi? Rahatul asta nu il vede nimeni. Toti ne bulucim oauuu la evz e nasol. Da e nasol da aia sunt corecti si daca dau oamenii afara le dau si niste bani sa traiasca nu ii trimit la foame.
  La Cluj n-am auzit nici un mogulas gen Alexa and co. sa plateasca macar un salriu celor dati afara. Stiu cazuri in care jurnalistii care au plecat de la un ziar sa ii zicem quality s-au targuit pentru banii pe care ii meritau din plin unii nici nu i-au primit.
  Asa ca eu zic sa rescrii un pic postul si sa zic domle uite aia de la Ringi dau afar oamenii da nu ii lasa in foamete ca restul leprelor din Ro.

 8. @SRS
  Informaţiile despre care vorbeşti se regăsesc în post-ul de pe blog-ul lui Iulian Comanescu. Acest post era strict despre posibila viitoare destinaţie a lui Mihai.
  Politica de personal a companiilor nu mă priveşte e strict apanajul lor.

 9. si totusi cum ti se pare articolul colegilor de la Bucuresti. E bine asa se face?

 10. mai baieti, adevarul zice el ce zice, cifrele arata CLAR ca EVZ s-a prabusit, avem aici o INDUSTRIE care nu se joaca cu povesti. Asa ca oamenilor, trebuie sa intelegeti deciziile Ringier. La fazele astea mereu cocurenta se bucura, nimic nou sub soare, e capitalism=concurenta, iar in media e capitalism salbatic din 1990, de la primul ziar infiintat aici.

  Apoi, pe Mihai nu l-a dat nimeni afara, sa fim bine intelesi, e DECIZIA LUI pentru care primeste o SUMA de bani, si nu mica. Si ramane si la ziar, cel putin ca si colaborator. Apoi, nu cred ca exista un patron de media sa nu il doreasca pe Mihai in echipa, ar fi nebun sa nu il ia. Problema mare sunt colegii lui de breasla, invidiosi pe sursele lui si pe reusitele lui. Aici e buba, nu la etajul superior…Mai meditati si voi….

 11. @ SRS
  un articol care informează despre situaţia de acolo. iar termenul “cutremur” chiar mi se pare bine ales.
  Dar tu ce părere ai despre articolul de aici? http://www.adevarul.ro/articole/o-zi-trista-pentru-presa.html

  @muschetari
  Cu siguranţă, Mihai e pe listele tutror şefilor de redacţii din Cluj. În opinia mea, ar fi aiurea să nu fie aşa. Cât despre faptul că “problema” ar fi la colegi, nu aş fi aşa sigur. Poate la unii, dar sunt convins că mulţi ar visa să aibă lângă ei în redacţie un jurnalist precum Mihai.

 12. Vizavi de cele discutate mai sus.
  Uitati-va ce scrie azi EVZ, pag 2,
  Federatia Internationala a Jurnalistilor, una din cele mai tari organizatii profesionale deontologice CERE disperata UE si, uluitor, Politicienilor, sa ia masuri de salvare a presei care e in colaps din cauza crizei.
  FF Grav cu criza asta!!

Comments are closed.