Revoluţie

Prima transmisă live pe Internet, după ce, în 1989, cea din România a fost prima transmisă live la TV. Mai multe, la Radu, care detaliază povestea.

O idee care a fost lansată, de nenumărate ori, în ultimele zile, se referă la relaţia România-Republica Moldova. Andrei pune o întrebare, căreia , curând, va trebui să îi fie făsit un răspuns: “Nu ar trebui să intervină statul român pentru a-i proteja? (pe cei câteva zeci de mii de cetăţeni români din Republica Moldova) Sau doar Rusia are acest drept?”.

Nici Rusia, nici România, nicio altă ţară din lume nu cred că are vreun drept în acest sens. Orice implicare a României în această “revoluţie” cred că ar însemna o imensă greşeală. Dar cum, de aproape 100 de ani încoace România o duce din greşeală în greşeală, nu m-ar mira să mai bifeze încă una.

One thought on “Revoluţie”

  1. Romania e stat UE, Moldova nu. NU are ce cauta Romania in acest conflict pt ca nu e de capul ei. E in UE! Cu toata parerea de rau fata de basarabenii care studiaza la Cluj, frati de limba, Ei trebuie sa isi rezolve problema.

    Doi. Tinerii zic ca alegerile au fost fradudate. Dar cine a citit atent analizele pe Moldova din presa din Romania a observat ca acolo exista rusofoni, multi rurali care voteaza din instinct cu rusii. Pe de alta parte, e un regim care apune, orice ar fi.

    Tre vazut ce e exact acolo iar Romania tre sa fie cat mai neutra mai ales ca evenimentele sunt foarte fierbinti.

Comments are closed.