CFR la DNA. Pe când?

Gigi Becali, Cornel Penescu, Gheorghe Constantin (Costică Vâlcea)… Cine urmează? Sau, mai degrabă, când urmează cei care au condus, în ultimii ani, pe “U”, şi cei care au făcut, fac şi vor mai face legea la CFR?

Dacă la “U”, treburile sunt oarecum începute, prin dosarul “Valiza”, la CFR e linişte şi pace. Chiar dacă, aşa cum remarcaseră mai demult colegii de la Foaia Transilvană, chiar clubul a recunoscut că s-a folosit de “şmecheriile” specifice fotbalului românesc.

“…, clujenii sînt la mîna rezultatului de la Petroşani, unde Mediaşul, bine motivat financiar de Paszkany Arpad, are toate motivele- dar şi puterea?- să blocheze Jiul”

E un paragraf din volumul “100% CFR, centenarul unui vis”, editat de clubul din Gruia.

Plus că, de-a lungul ultimilor ani, au fost o mulţime de meciuri ale actualei campioane – cu Rapid, Gloria Bistriţa (de două ori chiar), “U” – după care s-a vorbit de “blat”, de “arbitri prietenoşi” etc.

2 thoughts on “CFR la DNA. Pe când?”

  1. Trebuie si dovezi, un flagrant, ca sa fie acuzata CFR. Uite si cum in cazul Valiza cat de greu e de dovedit acuzatia la adresa lui Becali, STRICT din punct de vedere Juridic.

    Atfel, pe aia i-au prins la Aroma cu valijoara. Ori aici vorbim de un pasaj dintr-o carte, nu se compara situatiile, ar trebui sa iti dai seama usor, doar esti Jurnalist cu vechime.

  2. @bbdo… clar că trebuie dovezi. dar nu e treaba mea să le găsesc. din câte îmi aduc eu aminte, există unii plătiţi (de mine, de tine…) să facă asta.

    Comentariul precedent, semnat “Hriho” a fost şters, la rugămintea lui Tiberiu Hrihorciuc, care mi-a precizat faptul că nu el l-a postat.

Comments are closed.