Alţi actori, aceeaşi piesă

M-am uitat, extrem de detaşat, la meciul 4 al semifinalei Diviziei A la baschet masculin, dintre CSU Sibiu şi CSU Ploieşti. În mod normal, ar fi trebuit să fie ultimul meci al seriei. 3-1 pentru Sibiu ar fi fost scorul normal. Doar că unii nu au vrut să fie aşa. Aceiaşi care, anul trecut, nu au vrut ca ploieştenii să piardă finala cu “U” Mobitelco. Şi mă refer la arbitri. Nu au jucat sibienii cine ştie ce, dar când adversarii lor nu erau în stare să bată mingea, se inventa câte un fault. Aşa nu poţi să joci, darmite să câştigi.

Finala va fi Ploieşti-Timişoara (mai e un meci în seria ELBA-CS Otopeni, dar şi acolo se va “rezolva” treaba cum trebuie). Iar “galacticii”, “invincibilii” – spuneţi-le cum vreţi – vor câştiga un nou titlu. La fel de lipsit de valoare ca precedentul.

2 thoughts on “Alţi actori, aceeaşi piesă”

  1. Am citit pe un alt site, ca cica Sibiul nu se va prezenta la meciul 5, si chiar mai mult, nu se va mai prezenta la nici un meci la Ploiesti. De chestia a 2-a is tare curios. Ar fi ceva extra, ca CSU, noi si eventual Tm sa nu mai mearga la Ploesti in campionatul viitor. Oare FIBA ce va zice? ;))
    Dar declaratia fiind prea cald, nu cred ca va avea rezultatul sperat.

  2. nu cred că sibienii nu se vor prezenta. dar dacă o vor face, tot respectul meu! poate se va prinde cineva că lucrurile nu funcţionează normal, după ce şi clujenii s-au retras de pe teren în final-four-ul cupei. sau poate nu…

Comments are closed.