Mică pauză

Am vrut să mă duc azi la Gomorra. Şi am renunţat, după o discuţie cu cineva. “E sadic”, am reţinut din scurta lui descriere, care m-a convins să iau, astfel, o mică pauză de TIFF.

Dacă am “nimerit-o” stând acasă sau dacă am pierdut un super-film, aştept să îmi spuneţi voi. Oricum, mâine o iau de la capăt cuplimbările din cinema în cinema. Şi, cel mai probabil, şi mâine am să ratez Republica. Deja mi-e groază când mă gândesc că trebuie să stau ghemuit în scaunele acelea incomode aproximativ două ore. Cred că e lucrul care îmi displace cel mai mult la TIFF. Vorba organizatorilor: Salvaţi Republica! Sau, dacă nu se poate, mutaţi TIFF-ul de acolo!

8 thoughts on “Mică pauză”

  1. Ai pierdut un film super. Cu mafia , dar total diferit fata de orice film cu mafia. Recomand filmul “Foamea”, pentru subiectul extraordinar (nu te lasa speriat de descriere-fecale, mizerie etc.)

  2. film bun, dur, efectiv am fost socat s avad ca napoletanii nu sunt mai deosebiti decat tiganii nostrii si interlopii nosti. Cel putin cei care aare in film si ii intruchipeaza pe cei reali. Nici o diferentza.

    In ce priveste soarta si starea Republica, ma frug degetele s ma duc la arhiva mea de TIFF pe 7 ani sa va scot promisiunile de 2 lei facute de fostii doi primari ai Clujului, aceleasi texte cu salvarea Republicii. E f simplu, trebuie doar mers la ziarele din anii trecutila data de 29 mai si acolo aveti declaratiile. Domnilor, NU AU FACUT NIMIC pentru Republica. De ce as mai crede alte discursuri de gen? Intr-o tara cu cetateni nu cu legume s-ar fi aruncat cu oua si rosii de scarba ca ne mint in halul asta cei pe care i-am ales. Noi suntem de vina.

  3. de ce sa nu zici, ti se pare ca erau niste intelectuali?? Poate am exagerat, dar vino cu argumente, mi-ar placea sa dezbatem.

  4. @tibi… în primul rând, după cum spuneam anterior, nu am văzut filmul. În al doilea, părerea mea despre italieni e departe de a fi una bună, aşa că nu văpd rostul unei completăîri la ceea ce ai spus tu. Şi trei la mână, am spus de la începutul blogului că nu tolerez atacurile la persoană. Acum ar fi chiar culmea să mă apuc eu cu din astea…

  5. elena-roman: a 8-a.
    vasi: eu nu am atacat pe nimeni la persoana, asta a fost senzatia mea.

Comments are closed.