Cenzură la alegeri

Dacă nu cunoaşteşi subiectul, citiţi articolul care deschide ediţia online a cotidianului ZIUA de CLUJ. Ideea e simplă: mai multor publicaţii clujene le-a fost refuzată acreditarea la alegerile de duminică. Motivele sunt multe şi aberante.

Şi mai spunem că facem parte din Europa civilizată?

PS: Oare o să putem vota cu cine vrem sau trebuie să dăm declaraţii pe tema asta înainte de a intra în cabinele de vot?

4 thoughts on “Cenzură la alegeri”

  1. esti conducator la APPC. cand luati pozitie man, si la faza cu stamatian?? Cat va trebuie sa luati pozitie???

  2. @cososu… din câte ţin eu minte, prefectul le-a cerut şefilor de deconcentrate să îi raporteze cu privire la tematica fiecărei conferinţe de presă pe care o vor susţine. ceea ce, în calitate de şef al lor, mi se pare ok. nu văd unde e necesară implicarea APPC aici.

  3. mi se pare o mare tampenie ca presa sa nu fie lasata sa participe la alegerile europarlamentare.Ce vina are presa din cluj si citiorii de presa ca nu stiu ce ziare din Giurgiu au facut tranformat politicienii in jurnalisti peste noapte.Si unde mai este transparenta alegerilor fara presa.ORICUM CETATENII CARE INCA MAI MERG LA VOT STIU CA NU PREA CONTEAZA CU CINE VOTEAZA CI CONTEAZA CINE NUMARA VOTURILE.Cu ce guvernare avem nu mai trebuie sa ne mire nimic asta am votat asta avem nu mai avem ce face

Comments are closed.