CityNews. Fără .ro

Iniţial, când mi-au ajuns la urechi oareşce zvonuri, nu am prea crezut. Apoi, când am citit ce scria Liviu, am devenit aproape convins că se va întâmpla. Azi, m-am lămurit 100%.

CityNews nu va mai rămâne doar un site, ci va trece şi pe print. Cred că e prima mişcare de acest gen din Cluj, de la online la print. Una extrem de îndrăzneaţă şi care sunt convins că avea succes. Cu o singură condiţie: să nu cadă în “groapa” săpată de alţii.

Baftă, Liviu şi Iulian!

6 thoughts on “CityNews. Fără .ro”

 1. common, aia nu stiu ce e layout profi, ar trebui sa ia un expert. In plus, 40 de pagini e f mult, cu cine o sa ii faca?? De unde au bani in Criza asta pt tipar, telefonie, benzina, sediu, salarii…sunt costuri clare.

  O sa fie un esec pt ca nu au experienta necesara, nu stiu sa faca ziar.

  Nu vor reusi. Layout-ul se face de catre experti.

 2. mopul: vei fi fiind tu expertul? hai, du-te plimba mopul! si, ca sa te lamuresc, baanii ii avem de la Isus. mama, ce destept si plin de verdicte esti! uite, iti fac o confidenta: ziarul nu se va gasi la chioscuri! ce parere ai?

 3. e imbucurator de fiecare data cand se deschide un ziar.
  in cazul in care vor sa “ia” piata clujeanului care se facea in ultimii 2 ani, nici nu va fi foarte greu. ma rog, era si complicat sa mearga badea ion la chiosc sa ceara un “sitiniuz” sau un “citinevs”, si nu zic asta cu rautate, ci pur si simplu gandindu-ma cata lume credea ca noi lucram la “clujana”. chestie de public.
  daca vor sa ia piata clujeanului de acu 6-7 ani, well… cred ca patronii de presa din cluj au o impresie gresita putin despre tabloid.

  pe care, oricat de nasty suna, nu-l face profi oricine. e suficient sa aruncati un ochi pe cele 40 de exemple date de mihnea. nu e multa lume in cluj care stie si face asa ceva cum trebuie. si din nou, nu zic asta cu rautate, ci ca o constatare. ca e usor sa faci “quality”-ul din cluj, care quality inseamna, in fapt, 80% plict. fara dezbateri, fara creativitate, fara “vibe”.

  ori un saptamanal care sa ia locul vechiului clujeanul ar avea nevoie de oameni care stiu sa spuna, si, mai important, sa ilustreze povesti. sa dea fir rosu. sa taie plict-ul, sa atace viata. nu e simplu sa faci un mijloc de ziar sa arate asa: http://mihneamaruta.ro/2009/07/02/mediapro-a-creat-si-apoi-a-distrus-cea-mai-buna-retea-de-presa-locala-iata-doar-40-de-dovezi/.

  cu atat mai mult unul intreg. de aia zic, o chestie serioasa se face serios. si oricat de pretios suna, nu oricine stie sa faca tabloid.

  maaam’, cat am scris. de fapt, sper sa nu fie si asta o carpaceala, cam asta era.

Comments are closed.