Înapoi!

… la Cluj
… la redacţie
… la blog

După ce mă pun la curent cu tot ce mai mişcă interesant prin zonă, am să mă reapuc şi de scris mai “serios” aici.

11 thoughts on “Înapoi!”

 1. Racovitane, nu dai niste lamuriri in lagatura cu miscarile de la Ziua de Cjsi pregatirile pentru inchiderea ziarului?. vezi si tu care e traba cu Moga si asociatii?

 2. Lamuririle, in caz ca e nevoie de ele, cred ca ar trebui sa vina dinspre Ziua de Cluj. Ce stiu eu sunt doar zvonuri. Cand si daca se vor confirma, vei putea citi despre ele aici.

 3. in premiera pentru tine, vasile, iti spun ca l-au dat afara pe editorul foto si pe inca un om de pe eveniment. nu-ti dau numele, ca nu-i frumos.

  altor colegi le-au fost reduse salariile cu 50% si lucreaza cu juma’ de norma.
  e super trist ce se intampla

 4. …si e si mai trist ca in realitate poate cei mai multi dintre voi se bucura ca acolo e o situatie extrem de tensionata, nu mai decide nimeni nimic, decat un singur om. e tragic, toti cei care au adus ziarul pana unde este el astazi, nu mai pot hotari nimic, lumina ajunge doar dintr-un singur loc. si calin poenaru a fost retrogradat din redactor-sef. mare pacat. se va vedea probabil asta extrem de repede in calitatea ziarului. ramane sa urmarim evolutia de acolo

 5. @ppp…nu ştiu cine se poate bucura de nereuşitele unor colegi şi de situaţiile neplăcute din alte redacţii. am mai aboprdat o dată aceeaşi temă, dacă bine îţi aduci aminte, atunci când mulţi jubilau că moare Clujeanul.

  @UnCopilutz…cum am mai spus, tot ce ştiu e din auzite şi din ce am văzut în caseta de redacţie a ziarului – Titus e redactor-şef, Călin e redactor-şef adjunct, Ovidiu nu mai e, iar Mihai lucrează la Sport.

 6. Dupa parerea mea miscarile sunt corecte. Din cate stiu Craciun chiar se implica acolo; Poenaru freaca menta de cand il stim, Bogdan si Hoandra sunt prea preocupati de imaginea de seniori editori si mari analisti ca sa le mai peste de ziar iar dan sorin isi urmareste doar interesele de afaceri…nu stiu daca e o analiza chiar corecta a situatiei de la ziua, dar cred ca se impuneau niste schimbari…ca in ultima vreme continutul ziarului ajunsese aproape penibil. E trist ca li s-au injumatatit salariile, dar asta e trendul in presa romaneasca…oricum unii din cei sus amintiti nu o sa sufere prea tare…ca daca imparti 2000 de euro la 2 tot raman 1000…pentru un trai decent condimentat cu cafele la baracca alaturi de tot felul de june prime

 7. @un cititor… sunt convins că nu eşti doar un simplu cititor şi am să te rog frumos să te abţii de la anumite comentarii, atât timp cât te ascunzi după un pseudonim.

 8. nu cred ca cineva de la ziuadecluj are 1.000 de euro salar si in nici un caz nu cred ca cineva a avut vreodata 2.000 de euro. Sorin Dan e prea strans la punga sa dea vreodata astfel de salarii. cat despre sorin dan mai cred ca este preocupat doar de afaceri si e un om care are serioase probleme de caracter. sa ne amintim doar de ciro, dacia-felix si restul mizeriilor pe care le-a patronat marele om de afaceri. nu cred ca presa clujeana are de castigat din implicarea unor astfel de persoane in destinele ei.

Comments are closed.