Izolare

Începe să îmi fie din ce în ce mai scârbă de ce se petrece în România.
Auzeam aseară că la alegerile europarlamentare au fost aproape 15.000 de voturi multiple. Bine că aflăm acum, după ce nu mai contează.
Sunt convins că peste o jumătate de an o să aflăm că şi la alegerile pentru preşedinte au fost o mulţime de nereguli. La ce o să ne ajute? Probabil, doar la o şi mai mare izolare faţă de Europa. O să ne arate toţi cu degetul când va veni vorba despre România.O să fim, pentru tot mai mulţi, din nou, ţara în care se fură totul.

Şi tot aseară i-am urmărit pe cei de la PSD cum se lamentau că au pierdut alegerile din cauza fraudelor. La fel ca Băsescu la confruntare, şi ei folosesc doar jumătate de măsură când vine vorba de prezentat faptele corect: de fapt, au pierdut din cauza faptului că fraudele puse la cale de ei nu au ieşit aşa cum au plănuit. Sau are cineva impresia că doar unii au umblat cu şmecherii? Dacă da, mai ascultaţi-l o dată cu atenţie pe Ponta, la faza cu “sistemul de fraudare al PD-L a funcţionat mai bine“.

Oare cu ce am greşit, să merităm să fim conduşi de astfel de personaje?

4 thoughts on “Izolare”

  1. Se pare că maşinăria PD-L-istă este mult mai eficientă decît cea a PSD-ului, e mai tehnologizată.

    cît despre rezultatul votului, am mai zis-o: Eterna şi halicinanta Romanie. Eu am rămas şocat cînd am auzit-o pe Alina Ghorghiu la Realitatea TV că Autoritatea permanentă electorală emis un comunicat cum că la euruparlamentare 15 mii de oameni au votat multiplu. păi nimeni nu zice nimic? ce să mai zici, e peste gîndirea normală a unui om.

  2. Ideea e ca fura toti. Dl. Ponta a oferit confirmarea din interiorul sistemului. Nu stiu daca vrea sa-l schimbe dar tocmai a patit pocinog si si-a zis, barem s-o spun. Cu furatul asta in politica e ca cu absenta economiei de piata, pt. asta citeste Vantu megarevaltii tot din interior. afaceri cinstite? Te mananca toti.
    Cum ne-am putea repara? Corectand enormitati de genul asta pe care ni le-am insusit aplaudand si pe care le acceptam senini
    http://www.citynews.ro/cluj/interviul-zilei-11/apostu-noua-guvernare-va-aduce-linistea-de-care-e-nevoie-66682/
    Adica daca ne-a iesit votul cu puterea ne-am scos. Suntem dastepti ca aceptam santajul. E doar une exemplu actual si local.
    Cat despre cum va rade Europa de noi, o face demult, de cand spun dupa noi ca suntem corupti si repeta ce li se dicteaza de la Bucuresti: pesti mari. Au 2 nume de 5 ani, le scot de doua ori pe an si gata. Nu cred insa ca a mers cu ei pe principiul: sa sacrificam doar unul :)), acreditat e drept in presa nationala, mai prin primavara. Trebuie dovedit, nu sacrificat.
    Asa ca poate ca in loc sa se vaiete dnii care mai rezista prin presa se vor hotari sa-si scuture din coloana vertebrala si vor inceta sa mai aplaude primarele fericit ca are guvern care sa-i dea bani. O autosuficenta nitel mai discreta si poate ne salvam. Barem nu aplaudam ca prostii fara sa gandim.

  3. hai, ma, nu mai luati de buna tot ce vi se serveste… n-au fost nici un 15.000 de voturi multiple, au fost 15.000 de sesizari pentru nereguli, eventual vot multiplu, din care au fost analizate 9.000, din care au fost dovedite 600 de persoane! nu mai luati de buna prima cifra rotunjoara intr-un context ceva mai vast.

  4. Intrebare retorica, nu, nu meritati.
    Probabil ca si cei de la psd au furat, in ce proportie nu se stie si nu se poate stii nici in ce proportie cei de la pd.

    Aici e situatia scandaloasa, aceasta lege de organizare a alegerilor care permite furtul de voturi. Aici trebuie sa faceti ceva, urgent si cu forta.
    Citeam pe ziua de cluj ca in fiecare comuna din judetul Cluj(!) a existat o sectie speciala de vot. Ca au fost cateva mii in toata Romania. Imi pare rau, dar cine permite asa ceva permite furtul, pune la cale furtul cu premeditare.

Comments are closed.