Realizări

Dacă veţi citi raportul pe 2009 al lui Sorin Apostu, veţi rămâne impresionaţi. Primarul Clujului a făcut – vorba ceea – într-un an cât alţii în zece. Dacă e aşa sau nu, să judece clujenii. Eu îmi permit doar un mic comentariu: e cel puţin jenant pentru un primar să se laude cu o realizare care nu îi aparţine absolut deloc, cum ar fi tronsonul Gilău-Turda al Autostrăzii Transilvania.

9 thoughts on “Realizări”

  1. pai ce, Nokia nu au adus-o la Cluj? n-au facut din Tetarom mega biznis, au promovat U in divizia A, au plantat un mil de trandafiri… autostrada cred ca au facut-o asa, pe-o masea, intre o reabilitare termica si un autobus second 🙂

  2. legatura dintre gilau, turda si cluj-napoca este ca din cauza acestui tronson scade numarului de camioane din urbea de pe somes. dar trebuie sa termini mai multe facultati ca sa intelegi acest lucru. intr-adevar vasile, ai dreptate:)

  3. Proiectul 288 de starzi e mostenire de la Funar, cel cu 100 strazi de la Boc, reabilitarea termica e proiect guvernamental, centura Valcele Apahida idem, nu mai vb de autostrada ! Au predat amplasamente pentru proiecte guvernamentale (oare trebuia sa le predea altcineva ?), au inceput proiecte, au continuat priectul de gratuitati pentru pensionari (existent de peste 7 ani in Cluj), compania de electricitate a numerotat stalpii (uau !!!), au slutit piata Unirii (inceputa de Boc) iar toate acestea au fost realizate intradevar si cu sprijinul presei clujene care a dormit in papuci un an intreg.

  4. Nu cred ca o sa-i mai ajungi la nas dupa trofeul de la 10 pentru Romania. Oricum nemeritat. Clujul e mult dupa Timisoara, Constanta, Brasov, Campia Turzii chiar.

Comments are closed.