Nimic nou la “U”. Din păcate.

Tocmai ce am terminat de citit această ştire şi încă nu îmi vine să cred. Un jucător de perspectivă de la “U” – nu zic neapărat că e cel mai mare talent, dar valoare sigur are – a fost cedat la Dinamo II. Dar nu acum, ci în urmă cu şase luni. Şi nimeni nu a spus nimic despre asta. Nici măcar antrenorul adus acum câteva zile – Viorel Hizo – nu ştia.
Pentru mine e, din păcate, încă o dovadă că la “U” toată lumea a căutat şi va căuta mereu să facă şmecherii peste şmecherii. Indiferent cum se numeşte, indiferent de planurile pe care le prezintă, indiferent de banii pe care îi investeşte.

Chiar s-a schimbat ceva la “U”, în afară de patron, jucători şi vreo 5 antrenori (până acum)?

6 thoughts on “Nimic nou la “U”. Din păcate.”

  1. Stirea-i eronata, Vasile. Farcas nu a fost cedat in vara la Dinamo, ci acum. Au fost discutii in vara care nu s-au concretizat, nimic mai mult.

  2. Trebuie să recunoaştem că o echipă neperformantă este mult prea costisitoare pentru orice finanţator. Sunt mult mai deranjat de eventuala mutare a echipei la Alba Iulia şi de poticnelile legale şi financiare ale lucrărilor la stadion decât de valorificarea unor jucători.

  3. Mutarea la Alba Iulia, oricat ar fi de deranjanta, mi se pare totusi un pas bun. Eu o vad asa: cei de la “U” sunt convinsi ca echipa va promova si atunci si-au rezolvat deja un stadion pentru jumatate de an. Problema e ce se va intampla dupa acea jumatate de an, mai ales daca vor continua piedicile legate de stadion.

Comments are closed.