Promoţie inexistentă

Nu ştiu dacă v-aţi gândit vreodată să profitaţi de aşa-zisele promoţii ale hypermarket-urilor sau supermarket-urilor, care se laudă ba că vă dau câţiva lei dacă staţi prea mult la coadă, ba că vă plătesc nu-ştiu-ce dacă găsiţi altundeva mai ieftin etc.

Ei bine, eu  m-am “riscat”. Mai întâi, la Kaufland. Am stat vreo 10 minute la coadă şi am cerut să mi se plătească 3 lei. Am primit banii imediat. Apoi, la Carrefour. De unde am cumpărat un scaun de birou. Pe bon scria, cu litere mari, să nu cumva să le ratez, “Dacă găsiţi în altă parte mai ieftin plătim de 10 ori diferenţa”. Şi chiar am găsit, la Cora. Cu 5 lei mai ieftin. Diferenţa pe care ar fi urmat să o primesc era, aşadar, de 50 de lei. Mi-am zis că nu am nimic de pierdut dacă mă duc la Carrefour să cer banii. Mişcare greşită. Pentru că – dacă nu ştiaţi asta – nu ai nicio şansă să beneficiezi de promoţia lor. Dar absolut niciuna.

De ce spun asta? Pentru că, evident, există un regulament. Afişat pe site-ul Carrefour şi undeva pe nişte foi, la intrarea în magazin. Iar primul paragraf spune că promoţia se referă la “magazine situate în acelaşi oraş, cu acelaşi obiect de activitate, la acelaşi produs, în aceleaşi condiţii de comercializare (suprafaţă de vânzare mai mare de 2.500 m2)”. Acelaşi oraş, când Carrefour Cluj e de fapt în satul Floreşti. Deci, promoţia e degeaba.

Sunt curios cei de la OPC ce ar spune despre asta.

10 thoughts on “Promoţie inexistentă”

 1. am prins la carrefour acum 2 sapt bocanci de iarna cu 45 lei dupa ce am vazut poza si pretu lor intr-o revista a carreforur.

 2. Adică ce legătură are, secretosule?
  Am făcut aceeaşi fază cu statul la coadă, la Kaufland. Am stat puţin peste limita de care era vorba. Aveam cumpărat doar un suc de 4 lei, că îmi era sete şi eram în zonă.
  Am primit înapoi 3 lei, din 4 cât am dat pe suc. Bine, asta după ce angajatul de la informaţii, care mi-a dat banii m-a întrebat sictirit : “Pentru asta??”, de parcă eu i-am pus să scrie mare lângă casele de marcat că dacă stau nu-ştiu-cât tre’ să mă plătească.
  Pe urmă, exact ca tine, am zis că tre’ să o încerc o dată şi pe aia cu “Primeşti de enşpeori diferenţa”, dar de zici că nu merge…
  Vasile, oricum sunt sigur că suntem singurii care au cerut 3 lei de la Kaufland pt. stat la coadă.

 3. Ghinionul tău. Cu mine au fost chiar drăguţi. Chit că era clar că nu le convenea să îmi dea 3 lei.
  Chiar mă gândesc să mă duc cândva pe acolo şi să cumpăr ceva de 2 lei taman când e mai mare coada, să văd atunci ce feţe fac.

 4. Eu am luat de 4 şi ceva :).
  Păi au fost drăguţi, că deja mai fusese unu’ înainte. Îţi dai seama ce pun ăia: “Uite-i ce <> sunt!”

 5. Secretosul a luat papuci de iarna la 45 de RON. a uitat sa specifice ca papucii de fapt erau pentru iarna in Tunisia si ca sunt pentru un singur sezon.La asa pret asa calitate

 6. Daca ai fi citit intreg regulamentul intreg ai fi aflat ca toata “treaba” este valabila numai pentru produsele alimentare. Scaunul tau de birou ma indoiesc ca este, cum spuneam mai sus, produs alimentar. Pe bonul de casa nu avea cum sa scrie ca iti da diferenta de 10 ori (asta ar insemna refiscalizarea caselor de marcat). Eu stiu persoane care au primit diferenta *10 si zilnic sunt oameni care primesc asa ceva. Cat despre Cora …. eu nu sunt din Cluj, iar in orasul meu nu exista Cora. O singura data am intrat, dar nu voi mai intra cu siguranta… mizerabil, aspect ieftin de cash and carry, aveam senzatia ca imi cade marfa in cap, iar unde prepara ei mancarea, galantare unse, mizere, necuratate. Dar nah, daca voua clujenilor va place ….

Comments are closed.