Succes incredibil

Am renunţat de mult timp să mai urmăresc mizeria din politica de la noi din ţară. La fel am făcut şi ieri, când la PSD a fost mare circ. Geoană vs. Ponta vs. Diaconescu vs. Mitrea vs. Mazăre vs. cine mai ştie cine. Circ în toată regula, cu retrageri, voturi date împrumut, certuri pe hol şi zâmbete ca între prieteni între duşmani declaraţi. Evident, totul în direct. Pe Antena 3 sau Realitatea TV. Posturile care, în opinia mea, au făcut cel mai mult rău ideii de TV în România.

Aşa că am mutat pe Eurosport. Apropo, mulţumesc celui care a inventat televiziunea digitală şi posibilitatea de a alege limba în care să fie comentariul. Aşadar, pe Eurosport era alt circ. Mult mai plăcut. Olimpiada de la Vancouver. Iar aseară a fost competiţia de sărituri cu schiurile de pe trambulina mare. A doua de la aceste Jocuri Olimpice. Prima, pe trambulina mică, o câştigase Simon Ammann. Iar aseară cine credeţi că a câştigat? Tot el. Doar nu degeaba s-a pregătit opt ani ca să devină, în mai puţin de o săptămână, cel mai tare săritor cu schiurile din istoria Olimpiadei. Cu patru titluri în palmares, după „dubla“ din 2002, sunt curios ce mai are de demonstrat.

Simon Ammann e cel mai tare. Şi aşa îl va ţine minte istoria. Dar pe Ponta?

3 thoughts on “Succes incredibil”

 1. Faptul că un asemenea articol, foarte bun, nu a provocat comentarii, denotă haosul în care ne zbatem. Dacă scriai de Magda Ciumac, Piticul Porno sau Femeia cu Fund de Bazalt siguraveai vreo 45 de răspunsuri. Trebuie să recunoaştem că micimea culturală zace mai mult sau mai puţin chiar în noi, ăştia de “media-quality”.

 2. Buna ziua ,

  Vroiam sa va anunt despre un nou site , unic in Romania , prin ceea ce ofera vizitatorilor:

  -Tradu orice cuvant sau text in orice limba !(romana , engleza , franceza , germana , italiana , etc)
  -Asculta textul scris in Romana sau Engleza si trimite mesaje vocale la prieteni !

  Daca considerati util acest site , raman recunoscator daca l-ati accepta ca si comentariu sau
  daca exista posibilitatea adaugarii in blogroll .

  http://www.onlinetranslator.ro/

  Va multumesc ,

  Tudor

Comments are closed.