Teatrul visului frumos

„Old Trafford“, Teatrul Viselor. Aseară, s-a transformat în Teatrul visului frumos pentru Bayern, respectiv în Teatrul comşarului pentru Manchester. Şi asta, în ciuda victoriei eneglezilor, cu 3-2.

A fost, cu siguranţă, cel mai frumos eşec din ultimii ani pentru bavarezi. După 2-1 pe propriul teren, au obţinut calificarea în semifinalele Champions League. Şi nu oricum, ci dovedind – încă o dată, dacă mai era cazul – că ştiu lupta.

La 3-0 pentru Manchester, în minutul 41, după ce englezii s-au distrat pe teren, nu ştiu câţi mai sperau că Bayern va renaşte. Dar a făcut-o. Mai întâi, prin Ivica Olic, care a dat semnul trezirii. Apoi, prin toată echipa, înghesuindu-i pe englezi. Apoi a venit bijuteria lui Arjen Robben.

O bijuterie care a îndeplinit unul dintre cele mai frumoase vise ale celor din München: răzbunarea pentru  finala pierdută în 1999.

One thought on “Teatrul visului frumos”

  1. M-am bucurat pentru Bayern deoarece m-am tot săturat de publicitatea agresivă de care beneficiază în ultimii ani Premier League. Campionatul englez care-l iubesc eu e cel din anii ’80. Nu actualul, mai globalizat decât globalizarea în sine.

Comments are closed.