Oare de ce?

Oare de ce atunci cand lucrurile incep sa se miste, romanii fac tot posibilul pentru a le opri? Oare de ce atunci cand cineva “scoate capul” si face o treaba ok, fac romanii tot posibilul pentru a-i da in cap? Oare de ce atunci cand un “strain” aduce intr-un loc o idee care prinde radacini si chiar aduce bucurie, se gasesc unii – romani evident – sa critice, sa gaseasca doar probleme?

Sa fie vorba despre interese, despre invidie, despre plictiseala sau pur si simplu despre stilul inconfundabil al romanilor de a da cu piciorul la aproape tot?

Daca va intrebati ce m-a apucat, va spun clar: mi se pare aiurea sa te apuci sa arunci cu noroi in TIFF, mai ales atunci cand incerci sa induci ideea ca, de fapt, TIFF nu ar exista.

PS: Daca vreti sa aflati cum romanii nu sunt in stare sa organizeze nici macar o greva – lectura placuta. Deocamdata, gratis. Dar si daca ar fi pe bani, ar merita lectura.

2 thoughts on “Oare de ce?”

  1. Poti zice mai exact cine a aruncat cu noroi in Tiff? Acuma indirect acest lucru il face si administratia noastra locala, care a rupt de la gura doar niste firmituri de 100.000 de euro pt eveniment, cand acesta ar trebui sa fie cel mai important lucru care sa constituie un brand al Clujului, dar poti fi mai explicit cu cine a avut opinii vehemente importiva Tiff?

  2. Dragos, sunt foarte multi.
    Administratia locala se numara printre cei la care ma refer, atata doar ca nu ii obliga nimeni sa faca ceva. Ar fi frumos si de dorit sa se implice mai mult, dar de obligat nu ii poate obliga nimeni. Decat bunul simt si cetatenii, care pot decide, odata la patru ani, pe cine si ce aleg.

    In primul rand ma efer, insa, la opiniile exprimate, de-a lungul ultimelor luni mai ales, de care unii care – e impresia mea – au ceva de impartit cu sefii de la TIFF. Motiv pentru care le cam cauta nod in papura, cu orice pret (nu ca ar fi rau de verificat din cand in cand si ce fac acestia). Iar aici e vorba despre unii bloggeri, mai ales. O sa revin, oricum, asupra acestui subiect, cu alta ocazie.

Comments are closed.