Allez Les Bleus! A la maison!

La revedere, Franta! Poate cea mai dezordonata, dezorganizata echipa de la acest Campionat Mondial, fosta campioana mondiala, e ca si eliminata. Doar o minune o mai poate salva. Iar minunea nu trebuie sa vina de la meciul Uruguay-Mexic, echipe carora le ajunge un egal sa se califice in optimi brat la brat, ci din jocul “cocosilor” cu Africa de Sud.

Ribery, Malouda, Lloris, Evra, Toulalan, Diaby… cu totii sunt jucatori buni, dar impreuna nu functioneaza. Henry si Cisse sunt si ei buni, dar nu au loc in fata unora precum Anelka sau Gignac, simpli spectatori fara bilet la acest CM.  Peste toti e Raymond Domenech. Ranjetul sau te scoate din minti indiferent de situatie. Iar pe jucatori se pare ca i-a scos de tot din minti, din moment ce nu il mai inghit. Cel putin asta e impresia mea… si anume ca Franta plateste tribut scindarii dintre banca tehnica si jucatori.

PS: Daca nici acum, dupa ce am vazut cat de slaba e de fapt fosta noastra adversara Franta, nu ne dam seama cat de la pamant suntem cu fotbalul, atunci e trist. Foarte trist!