11 thoughts on “Back in business!”

 1. Ma bucur pentru voi … incepe sa mearga treaba si acolo 😛 mult succes in continuare pentru amandoi

 2. mai bine ne-ai scrie una-alta despre modelul de business al ziarului, de ce au decis să restricţioneze accesul,dacă au menţinut traficul şi dacă le ies ceva bănuţi pt asta.

 3. Mihai, daca as fi avut toate datele, crede-ma ca le-as fi scris. Din pacate, insa, nu le-am gasit decat partial: in iulie 2010, sz-online.de a avut 1.696.469 de vizite si 13.558.062 de afisari.

  Dar sunt convins ca functioneaza totul ok, altfel nu ar mai fi implementat. Mai ales ca pretul este modic – 5 euro lunar (gratis pentru abonati). In conditiile in care ziarul la chiosc costa 1.10 sau 1,20 euro.

  De ce au restrictionat accesul? E simplu: informatia costa. Ti-o explica chiar ei, dar cu alte cuvinte – “Zilnic, peste 100 de redactori sunt la datorie pentru Dumneavoastra”. Cei peste 100 de oameni trebuie platiti, nu? Si crede-ma ca sunt platiti cum se cuvine, nu cu “nasturi”.

  Daca dai bani pe ziarul tiparit, de ce nu ai plati si pe online? E unul sunt 100% de acord cu asta, doar ca ai nevoie de un mediu “sanatos” pentru asta. Or, in Germania exista. Oamenii nu se sfiesc sa dea 1 euro sau 2 euro pe ziare, daca vor sa le citeasca.

  Si cu siguranta nu se sfiesc sa dea bani pe abonamente. SZ are, spre exemplu, un tiraj de circa 260.000 de exemplare zilnic. Din care 95% sunt abonamente.

 4. No, ce sa zic, bravo si la mai multe materiale!
  Felicitari !!!!!!!!

  HAIDE “U” !!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.