Destul!

Să te bucuri de trei puncte după partida cu Astra e stupid. Să vii şi să spui după aceea că mergi la Bucureşti să nu iei gol cu Sportul deja e prostie. Să joci, însă, aşa cum a făcut-o azi „U“ e deja nesimţire. Când ai un lot precum „U“ şi echipa nu e în stare să aibă decât o ocazie de gol cu ultima clasată, şi aceea un penalty făcut cadou de un arbitru extrem de slab, atunci ceva scârţâie rău de tot.

Mai contează cine e vinovat? Unguruşan că a sărit peste minge, Boştină că a tras alab la penalty, Gheorghe şi Niculescu că s-au pimbat pe teren o repriză întreagă, Mendy că a faultat de două ori în careu, Izvoranu că nu a luat roşu, Păcurar că nu a reuşit să lege trei pase, Lemnaru că a fugit în gol, Reinaldo că nu ştie ce înseamnă atacul ori Piţ, Buhuş şi Acosta că au jucat prea puţin? Sau poate Huţan şi Sisi, că nu i-au lăsat pe Bălan şi Varga să mai marcheze?

Fiecare dintre aceşti jucători face exact atât cât poate şi cât ştie. E menirea „mecanicului“ de pe bancă să lege toate piesele şi să le facă să funcţioneze ca un tot unitar. Or, asta nu prea (mai) funcţionează.

Domnule Pană, eu unul vă mulţumesc pentru ce aţi făcut la „U“. Bine sau rău, acum chiar nu mai contează. Oricum, deja e destul!

One thought on “Destul!”

Comments are closed.