Mi-e dor. Si ma tratez cu ucluj.ro

Cand am ales sa plec dn Cluj si sa ma mut in Germania eram constient ca, la un moment dat, voi ajunge sa duc dorul vietii de ziarist.

Mi-e dor de tanarul care intra intr-o redactie de ziar cu inima cat un purice. Mi-e dor de tanarul care batea strazile Clujului in lung si in lat pentru a obtine o stire. Mi-e dor de tanarul care statea cate o zi intreaga pe coclauri, dupa care venea in redactie si scria pana seara tarziu. Mi-e dor de tanarul pentru care weekend-ul insemna trezirea la 3,4 sau 5 dimineata, un drum de sute de kilometri, un meci al lui “U”, drumul inapoi si apoi un alt drum, la Sala Sporturilor, la alte meciuri.

Si tocmai pentru ca mi-e dor de munca de ziarist, am acceptat – cu mare, mare bucurie – propunere prietenului meu Gelu Radu de a pune putin umarul la site-ul suporterilor celei mai frumoase echipe din lume, ucluj.ro. Atat cat voi putea de aici, din Germania, voi realiza o serie de interviuri cu oameni ale caror destine s-au legat de “U”. Primul pe lista a fost fotbalistul Gabi Jula, care evolueza in prezent la Energie Cottbus, in 2. Bundesliga. Un sportiv de exceptie si un om de nota 10.

Vor urma… doar nu credeati ca va spun de pe acum? 😀 Lectura placuta in continuare.