Schalke 07

Acum un an, a apus era “Raul Madrid”. Acum, “Schalke 07” străluceşte.

Când a venit în Germania, Raul era privit de mulţi ca un “expirat”, care caută un final liniştit de carieră. Ei bine, nu a trecut mult şi le-a cam dat peste nas celor care l-au desconsiderat. Deşi Schalke 04 nu a mers aşa cum a visat managerul Felix Magath, cel care l-a convins pe spoaniol să dea Realul pe Bundesliga, Raul şi-a dovedit clasa atât în campionat, dar mai ales în Cupa Germaniei şi Champions League.

Foto: www.schalke04.de

Întâi, a marcat unicul gol al victoriei cu Bayern, din semifinala Cupei, apoi şi-a desăvârşit opera contra lui Inter. Şi-a făcut “încălzirea” la Milano, iar în retur şi-a perfecţionat opera, marcând un gol şi pasând genial pentru al doilea al lui Schalke. În semifinale, urmează Manchester United, o misiunea dificilă pentru nemţi, dar nu imposibilă, mai ales când are în echipă un fotbalist precum Raul. Iar apoi, dacă totul merge conform planurilor noului rege de la Gelsenkirchen, marea finală. Posibil, chiar cu Real Madrid, care va da piept cu FC Barcelona în cealaltă semifinală.

Oare cum ar fi ca noul “Schalke 07” îşi arate adevărata strălucire contra a ceea ce era odată “Raul Madrid”? Cu adevărat, un vis!

One thought on “Schalke 07”

  1. Un jucator model, care a dat intotdeauna dovada de bun simt, isi respecta adversarii si jocul de fotbal. Merita aplauzele tuturor iubitorilor de FOTBAL, nu de miuta spurcata.

Comments are closed.