Ne vedem la Cluj-Napoca, pe 8 octombrie!

Scorpions la Cluj-Napoca! E un vis pe care îl am de aproape 20 de ani, cam de când  l-am obligat pe tata să mă ducă la Bucureşti, să văd concertul Scorpions de la festivalul Rock ’93. Pe 8 octombrie 2011, va deveni realitate – trupa mea favorită va inaugura noul stadion al oraşului.

Parcă am avut o presimţire legată de aceste eveniment. Chiar azi dimineaţă, am aruncat un ochi pe site-ul oficial al formaţiei, să văd dacă au apărut modificări în programul “Get Your Sting and Blackout World Tour”. Ei bine, modificarea a apărut după amiază şi anunţă concertul de la Cluj-Napoca.

Scorpions @Berlin Classic Open Air 2011

Acum o lună, i-am văzut pe Scorpions la Berlin, cântând alături de Babelsberg Filmorchestra. Atunci, mi-am promis că voi mai merge cel puţin la unul din concertele lor – nu mai sunt foarte multe, având în vedere că la finele turneului se retrag. Iar această veste, că vor concerta la Cluj-Napoca, în oraşul meu natal, mă face nu doar să îmi ţin promisiunea, dar şi să îmi văd un vis împlinit.

Ne vedem pe 8 octombrie!

2 thoughts on “Ne vedem la Cluj-Napoca, pe 8 octombrie!”

  1. Nu poti rata asa ceva, era clar ca vei veni. Tre sa mergem impreuna. Daun semn cand vii man, bem o bere, mai povestim!

Comments are closed.