Stadionul, șantajul și dovada

Nici nu e gata noul stadion din Cluj, că deja a început ”bătălia” pentru el. De fapt, reprezentanții clubului CFR au pornit un mic șantaj, după cum bine a observat Ziua de Cluj (citiți cu atenție adresa link-ului, nu titlul articolului): cer 15 milioane ca să tacă și să renunțe la orice pretenție de a juca pe ”Cluj Arena” (sper să schimbe cât de repede acest nume). Argumentația prezentată de însuși patronul Paszkany Arpad e simplă – dacă stadionul e făcut din bani publici, toată lumea are acces la el. OK, OK, doar că patronul din Gruia a cam uitat o treabă: și stadionul pe care joacă CFR tot de la stat vine.

Iar dacă Paszkany a ”evitat” să se refere la acest aspect, nici presa nu a prea insistat. Cu o singură excepție, ucluj.ro, care prezintă dovada că fosta campioană a României s-a bucurat (și se bucură în continuare) de un sprijin serios din partea statului. Sunt foarte curios care vor fi reacțiile în urma acestui articol. Cum se va comporta presa? Se vor ascunde ziariștii clujeni sau vor scormoni și mai adânc? Ce vor face cei de la Consiliul Județean, cei care trebuie să analizeze ”cererea” CFR-ului? Ce vor spune cei de la CFR, vor mai avea oare curajul să afirme sus și tare că sunt tratați nedrept în oraș?

PS: Într-un editorial din nou foarte bun, cum ne-a obișnuit, Alin Fornade mai lămurește o dată o treabă pe care o știe toată lumea – Numai ”U” e acasă pe stadionul din Parcul Central.

3 thoughts on “Stadionul, șantajul și dovada”

  1. Asta e spiritul universitatii ? Nu cred… In nici un caz nu vrem pomana… Ivasuc se rasuceste in mormant vazand cum simbolul clubului a ajuns pe mana unui tu pier dinamovist. Păcat !

  2. Pomană? Universitatea va plăti chirie pentru a juca pe noul stadion. Iar dinamovistul de la conducere a arătat multor “mari U-işti”, care se bat cu pumnii în piept de ani de zile că pentru ei acest club e totul, cam ce trebuie făcut. Cu siguranţă nu e varianta ideală, dar e mai bună decât haosul şi dezordinea ce au dominat clubul vreme de mai bine de 10 ani.

  3. Eusebiu mari “uisti” si “clujenii” au dus “U” la ” sapa de lemn”….cu Walter vom scoate capul prin lume !

Comments are closed.