Următorul pas: Berlin

Aventura începută acum aproape un an şi jumătate, când am emigrat în Germania,  se apropie de finalul primului “episod”. Concret, vom mai locui la Görlitz doar până la finele lunii octombrie, după care ne vom muta la Berlin.  E pasul – spun eu – logic.

Cu toate că îmi va lipsi atmosfera relaxată din Görlitz, deja mă bucur de “nebunia” din Berlin, unul dintre cele mai fascinante oraşe pe care le-am văzut eu până acum.

Mai multe detalii, mai încolo, după ce voi reuşi să pun la punct totul – în special, partea cea mai importantă: găsirea unui apartament. Aşa că, dacă ştiţi pe cineva care are de închiriat un apartament cu 3 camere (sau 2 foarte spaţioase), la un preţ decent (adică nu mai mult de 700€ cu tot cu cheltuieli), într-o zonă ok din Berlin, daţi-i vă rog repede adresa mea de email! 😀
Şi dacă nu ştiţi, nu-i bai, că tot găsesc eu ceva 🙂

4 thoughts on “Următorul pas: Berlin”

  1. O sa gasesti si cu 3 camere la pretul asta in zona buna. Meine Tante zahlt 1000 fuer eine 3 Zimmer-Wohnung im Charlottenburg- cu tot cu cheltuieli.

  2. Racovitan nu ma indoiesc ca ai gasit casa in Berlin, dar limba turca ai invatat-o?:))))) e una din limbile oficiale acolo…….eu plec din Berlin catre Gorlitz

Comments are closed.