Fără critici!?!

“Criticile nu mai pot fi constructive din acest moment. Orice cuvânt scris pe forum sau în presă îi va lovi pe jucători direct în cap. Cei mai tineri au mărturisit prietenilor că sunt pe cale să cedeze psihic”.
Acest pasaj de text îi aparţine colegului Emil Moldovan, de la Foaia Transilvană. Într-un articol despre “U” Cluj. Recunosc – am rămas şocat când am citit. Şi mă întreb ce ar vrea colegul Emil Moldovan să facă presa şi cei care scriu pe forumuri sau bloguri?
Să spună, în permanenţă, că “U” joacă excelent, dar nu are noroc?  Că jucătorii sunt cei mai buni din lume, dar mâncarea dinaintea meciului nu le-a căzut bine? Că portarii sunt de Champions League şi doar o picătură de apă căzută pe mănuşile lor a făcut să nu poată prinde mingile? Că străinii ştiu vorbi perfect româneşte, dar colegii lor au dopuri în urechi? Pe dracu’!!!
Criticile trebuie să existe. Iar acum, jucătorii merită criticaţi. Iar dacă nu rezistă psihic, să se lase de fotbal. Să îşi găsească alte meserii. Unde stresul e egal cu zero. Dar unde şi responsabiliteatea nu există. Şi unde nimeni nu te bagă în seamă.
Când 10.000 de oameni le scandează numele pe stadion le place. Dar când sunt huiduiţi şi criticaţi cedează psihici!Şi ne mai mirăm că “U” e pe ultimul loc? Eu nu!

One thought on “Fără critici!?!”

  1. Nu stiu ce vrea sa zica Paluga cu asta, dar progresul numa de la critica poate veni, canu suntem nici unul geniali.

    U joaca mizerabil, e neatenta. Ce ar vrea acesti jucatori, cultul personalitatii?

Comments are closed.