Modificări

Gata, ajunge! Am considerat că, lăsând accesul liber oricui pe acest blog, fac un lucru bun. Din păcate, am ajuns la concluzia că m-am înşelat. Astfel, începând de azi, vor mai intra pe blog doar comentariile pe care le voi aproba eu. Şi doar comentariile semnate. Nu cele “asumate” de nişte nume inventate, care nu ştiu altceva decât să arunce cu noroi în oricine apucă.

De asemenea, de azi înainte, posturile de pe acest blog nu vor mai conţine absolut nimic despre alte  publicaţii clujene decât ZIUA de Cluj, nici măcar despre CityNews (m-am săturat să tot fiu acuzat că sunt anti-CityNews, pentru simplul motiv că unii nu reuşesc să observe şi partea hazlie a gafelor) sau Clujeanul (gagicile care se masturbează în Oradea sau Sibiu nu mă interesează).

Să aveţi o zi bună.

9 thoughts on “Modificări”

 1. Of, te-ai cumintit! Nu imi vine sa cred. Eu care abia asteptam sa citesc cum se cearta doi oameni din conducerea a doua ziare!

 2. Jos cenzura lui Racovitan

  Protestez impotriva limitarii libertatii de exprimare!!
  Tot mai multi semnaleaza grava incalcare a libertatii de exprimare pe acest pseudoblog.

  Jos Cenzura!

 3. O sa iti scada citirile si in plus nu o sa te mai comenteze mai micul Dumnezeu al Presei Clujene. Cel care inca greseste mult fata de colegii de breasla. In rest or fi miticii mitici dar sa stii ca nu se mananca atat de mult intre ei. Vorbesc de jurnalisti.

 4. @tibi
  Treaba e foarte simplă: aşa cum tu faci ce vrei la tine acasă şi deschizi uşa cui vrei tu, aşa fac şi eu ce vreau aici pe blog.
  Dacă îţi menţii opiniile despre acest “pseudoblog”, eşti liber să nu mai intri!
  M-am săturat de mizeriile tale la adresa mea şi a colegilor mei.
  Sunt chiar dispus să mai fac un pas, chiar în direcţia cenzurii despre care vorbeşti, în cazul în care mizeriile nu încetează.
  Cât despre acei “tot mai mulţi”… cine sunt ei? Te-au desemnat purtător de cuvânt?
  PS: Nu ştiu dacă ai observat până acum – mai mult ca sigur că nu – dar încă nu am blocat nici un comentariu. Nciodată. De două ori, ţi-am editat ţie comentariile, dar de fiecare dată ţi-am explicat motivele şi, din câte mi-ai spus, le-ai înţeles. Aşa că nu văd de unde vorba despre cenzură. În rest, să ai o zi bună. Şi felicitări pentru publicaţia la care lucrezi pentru locul din trafic.ro. Baftă în continuare.

  @Attila Biro
  Da, Attila, probabil că numărul citirilor va scădea. E un risc pe care mi-l asum.
  Iar, vorba ta, “micul Dumnezeu al Presei Clujene” va înceta să mai comenteze.
  Nu urmăresc asta, urmăresc doar păstrarea unei anumite limite a decenţei aici. Atât timp cât eu nu îmi permit să înjur, să arunc cu noroi în alţii, aici, pe blog, am aceleaşi pretenţii şi de la cei care citesc şi doresc să comenteze aici.

Comments are closed.