N-ai cu cine! Nişte amatori…

AS Roma vrea să afle mai multe date despre Universitatea Cluj, dar pe şefii de la club îi doare în cot de asta.
Când am terminat de lecturat articolul lui Alin Şutea din ZIUA de CLUJ de azi, am rămas de-a dreptul şocat. Cei care conduc acum Universitatea se ascund în spatele zilei de 22 mai. Parcă ar fi sfârşitul sau începutul lumii atunci. Nu e! E doar o zi importantă!
O declaraţie din articol, atribuită “omului de legătură” dintre şefii lui AS Roma şi dezinteresul de la “U”, Ionuţ Piso, spune extrem de multe: “Înclin să cred că există alte interese, undeva mai sus”. E şi logic că e aşa. Altfel cine ar fi atât de idiot să renunţe o colaborare, chiar şi la nivel de schimb de informaţii, cu vicecampioana Italiei? Mai ales în situaţia în care clubul e într-o situaţie dezastruoasă.
Până una alta, la ce trebuie la “U” investitori care au dovedit că se pricep la fotbal? Sau jucători tineri, care nu au loc în primul “11” la Roma şi au nevoie să joace undeva?

8 thoughts on “N-ai cu cine! Nişte amatori…”

 1. ca si subiect de presa e ok pt categoria dezvaluri..mie mi se pare ca e un mare fis..sa fim seriosi!
  Eu il trec pe nenea Sensi pe lista marilor investitori care au vrut sa o salveze U, precum Hagi, Tiriac si alti mastodontzi..Miine il asteptam pe domnul Bill Gates..
  tragedia e ca echipa asta se scufunda si nu face nimeni nimic..

  PS: singurul punct comun intre U si AS Roma ar fi gruparile “ultras”..;)

 2. Da,d-le Racovitan, va convingeti si d-voastra pana la urma de faptul ca atata vreme cat la nivelul conducerii echipei nu exista interes pentru acest club si aceasta echipa ,ci numai pentru buzunarele lor, acestea sunt rezultatele. Jucatorii n-au luptat in tot campionatul, dar in ultima etapa ,la declaratia d-lui presedinte Dobos ca le va da prima de 100.000 EUR, atunci s-au trezit baietii din visare si au inceput sa alerge pe teren,parca cautau valiza..Da, conducerea e de vina, dar nu numai.Pai actionarii, unde erau sau ce-au facut pentru echipa? In continuare, daca nu face nimic , ba dimpotriva refuza oferte sau colaborari cu posibili investitori, mai mult, cu asemenea investitori, ar trebui ca aceste lucruri sa demonstreze si acelora care inca mai credeau in seriozitatea celor din conducere, ca nu este asa.

 3. @bizu
  Mi-aş dori să fie doar un fâs… pentru binele reputaţiei celor care au dat dovadă că nu sunt interesaţi. Dar mă tem că nu prea e…

  @DORA
  E vizibil de ani de zile că interesul pentru rezultate e zero. Iar cel pentru bunăstarea celor din conducere e extrem de ridicat. “U” nu a jucat daor contra CFR-ului. A învins, totuşi, Steaua, Rapid, Oţelul şi Universitatea Craiova, plus pe FC Vaslui în Cupă. Echipe împotriva cărora a dovedit că poate fi o formaţie valoroasă.

 4. @vasile..sa zicem ca e asa cum spui tu..in cazul asta il propun pe tibi farcas director sportiv la echipa :))..ar fi cel mai indreptatit

  eu nu vad totusi de unde si pina unde “puternica familie sensi-blue” manifesta un interes sportit pentru implicarea la “U” Cluj..probabil au aflat ca sub gazonul de pe “Ion Moina” se afla mult aur negru si este nevoita sa cumpere clubul 🙂

  citez din ziuadecj.ro: “Preşedintele Universităţii, Anton Doboş, a declarat pentru ZIUA de Cluj că nu poate să-i ofere date confidenţiale lui Piso, atâta vreme cât acesta nu vine cu o hârtie oficială din partea unui potenţial investitor”

  In cazul asta il mandatez si eu pe Farcas sa se intereseze cum o putem cumpara pe Lazio ca sa nu mai existe probleme cu rivala de moarte..glumim, evident!

  PS @farcas “Forzaaaa Roma! Ultraassssssss!!!!”

 5. Da, bizu, dar nu ştiu despre ce date confidenţiale e vorba. Mare parte din ceea ce îi interesa pe italieni se află în evaluarea făcută de Darian Rom Suisse. Un document public, din câte ştiu eu.

 6. Subiectul asta e CANCAN. Il si vad pe batranul Sensi cum lacrimeaza cand se gandeste la ce atmosfera de Serie C ii pe stadionul lui U Cluj. Noi (U Cluj) ca infrastructura si public su galerie nu suntem nici macar la nivelul seriei C2C!

Comments are closed.