Curăţenie

Dorinel Munteanu a luat foc după ce “U” a pierdut la Râmnicu Vâlcea. A anunţat că va face curăţenie în lot. Nu am fost la meci, aşa că nu pot să spun dacă unii jucători merită sau nu să fie daţi afară. Doar mă întreb un lucru: acum o săptămână erau buni, iar acum sunt de lepădat?

Cât despre derby-ul CFR-Steaua, pe mine unul m-a dezamăgit. Mă aşteptam la mai mult fotbal şi, în primul rând, la un grad mai mare de civilizaţie din partea suporterilor.

4 thoughts on “Curăţenie”

  1. Eu zic că cartierul Gruia e respingător, neprietenos, gri, urât şi, dacă insişti, chiar scârbos. Şi asta numai pentru că, pe tot parcursul meciului, fanii feroviarilor au scandat împotriva Stelei.
    În rest, Râmnicu Vâlcea e un oraş chiar O.K. Asta pentru că, pe lângă c-ai lipsit de la meci, ca s-auzi scandările anti-“U”, nu s-a transmis nici la vreo televiziune, ca să-l poţi vedea pe micul ecran, măcar. Deci Vâlcea e un judeţ frumos, ai putea zice.

  2. Despre Gruia şi eu zic la fel. Dar din alte motive decât cele enumerate de tine.
    Altfel… chiar nu te plictiseşti? De fapt, nu ai cum. Când trebuie să măsori ceapa, trebuie să fii pe fază, nu? Să nu cumva să pierzi vreun centimetru.

  3. Cat nu am nevoie de ajutor la masurat ceapa, nu-i asa grav. Dar in caz ca o sa am nevoie vreodata, o sa apelez la tine, ca vad ca tu lucrezi doar in echipa.

Comments are closed.