De râsul lumii

Aşa a ajuns Naţionala de fotbal a României, după 1-2 cu Austria.
Nu atât rezultatul, cât maniera de joc a tricolorilor e supărătoare. Fără vlagă, cu doar câteva momente bune, trupa lui Victor Piţurcă a spus definitiv “adio” Campionatului Mondial.
Fără îndoială, e momentul ca “Satana” să plece. Sau să fie dat afară. Ce a făcut în a doua repriză – uitându-se la meci relaxat – a demonstrat clar că nici el nu mai are nicio tragere de inimă.
Nici măcar păcăleală nu e ce a fost la Klagenfurt. A fost mult mai mult: bătaie de joc la adresa întregii Românii.

3 thoughts on “De râsul lumii”

  1. eu m-am uitat halucinat la reactiile lui Piturca si la declaratia lui de dupa. In ele am vazut tot fotbalul din Romania, toata smecheria de la noi.

    trebuie protest national, boicot al media pentru ca acest tip sa plece la alta echipa.
    De joc nu mai vorbim, a fost un cosman. Mie nici acum nu imi vine sa cred ca s-a putut juca asa….dupa Euro trebuia sa plece, si acolo am fost rusinea Europei.

  2. Nu se va schimba nimic, nici la federatie, nici la nationala. Persoanele vin si pleaca, fondul ramane. Nu va mai faceti iluzii.

  3. Se vor schimba multe. Nu uita ca vin alegerile la FRF si nu o sa mai aiba de ales, nici Sandu nici Lupescu. Oricat de “mare” antrenor e pizi, oricate proptele are in FRF nu o sa mai poata ramane pe banca. Parerea mea!

Comments are closed.