Un sfert cat o finala

Germania-Argentina ar fi trebuit sa fie finala la acest Campionat Mondial. Nicidecum un “banal” sfert de finala.

Si asa, insa, sunt convins ca va fi meciul numarul 1 al competitiei, desi mi-e destul de greu sa cred ca o partida poate depasi Germania-Anglia. A fost meciul care a avut de toate: o echipa in forma maxma, o alta care incerca sa se redescopere, “celebrul” 2-0, o greseala imensa de arbitraj, dar peste toate a avut fair play. Ca Germania a invins cu 4-1 e poate putin prea mult. Dar cu siguranta e meritat.

Argentina a avut si ea parte de un usor sprjin ca sa se califice. Parca pentru a nu fi mai prejos de fotbalisti sau antrenorul Capello, ultimii italieni e la CM, arbitrii, si-au dat si eu cu stangul in dreptul. Chiar si fara golul din offside al lui Tevez, Mexicul ar fi avut sanse infime. Si totusi, mexicanii merita aprecieri pentru faptul ca au stiut ce sa faca pentru ca Messi sa fie aproape inexistent pe teren. Spre ca au retinut si nemtii cum functioneaza anihilarea argentinianului.

5 thoughts on “Un sfert cat o finala”

  1. Marii jucatori ies la rampa in marile meciuri. se poate intampla cu Messi.

  2. As fi vrut si eu sa fie aceasta finala. Pe de o parte tin cu Argentina, pe de alta parte cu Germania. Imi va fi greu 😀

Comments are closed.