Fotografii invizibile

Am căutat astăzi, cu mare interes, în Informaţia Cluj, fotografiile cu primul telefon Nokia produs la Jucu. Colegii de la acest ziar ne promiseseră că le vor publica, în exclusivitate, în ediţia de joi a ziarului. Ei bine, nu le-am găsit. E drept, în ziar sunt ceva fotografii – de pe Internet – cu un telefon Nokia 1208, modelul care, spune Informaţia Cluj, a ieşit marţi de pe linia de producţie asamblare. În rest, doar o serie de scuze, transformate în explicaţii, în editorialul lui Florin Otrocol.
Una peste alta, Informaţia Cluj şi-a tras singură un şut în fund. Totul, din dorinţa de a “salva” câte ceva după ce ZIUA de Cluj a informat prima că telefonul a fost produs. Nu a funcţionat manevra. Dar asta e problema lor…
Totuşi, nu pot să nu mă întreb: oare a văzut cineva de la Informaţia acele fotografii? Am mari dubii.

PS: Ceea ce s-a întâmplat, ieri, cu ZIUA de Cluj, când puţini au citat sursa informaţiei cu privire la producerea primului telefon la fabrica din Jucu, s-a petrecut şi azi, cu Informaţia. Mai toată lumea a anunţat că modelul produs e 1208, dar nu am văzut pe nimeni să atribuie informaţia colegilor care au lansat-o pe piaţă.

4 thoughts on “Fotografii invizibile”

  1. Vasile, informatia ca e 1208 a fost obtinuta de Cotidianul din alta sursa, asa ca nu aveam de ce sa citam Informatia. In schimb, pe voi v-am citat, dupa cum probabil se vede in material, din moment ce eu la voi am vazut stirea. Cind obtii aceeasi informatie ca si alti colegi, dar din surse diferite, e alta poveste, iti citezi sursele, nu colegii. Sau nu? 🙂

  2. Am vrut doar sa lamuresc lucrurile, pentru ca ieri s-au infierbintat foarte tare spiritele din cauza povestii asteia cu Nokia si cred ca nu ajuta pe nimeni sa existe astfel de tensiuni. Iar pe problema cu citarea sursei am putea foarte bine sa facem odata o dezbatere, fie prin APPC, fie fara, pentru ca e o chestiune serioasa.

Comments are closed.