And the winner is… Vodafone!

A venit Bush şi a căzut reţeaua Orange. Asta, ieri după-amiază.
Azi dimineaţă, când George a zburat spre Constanţa, iarăşi au fost probleme la Orange.
Reprezentanţii companiei spun că ar fi vorba de ceva probleme tehnice prin Banat. Alţii spun că, de fapt, oamenii lui Bush ar fi “împrumutat” pentru ceva vreme sistemul de la Orange.
Indiferent care ar fi varianta reală, nu prea mă interesează. Am Vodafone! Care a funcţionat perfect. Şi ieri, şi azi.

7 thoughts on “And the winner is… Vodafone!”

  1. Mda… Eu am Orange si nu am avut ieri semnal. Cum se intampla mai tot timpul, reteaua cade exact cand ai mai multa nevoie de ea. Am sunat ieri seara la Orange (456 – clienti Platinum) si am primit o explicatie puerila: S-au stricat mai multe antene. Le-am facut azi si o reclamatie scrisa, am atasat cateva pasaje din contractul meu cu ei si le-am spus ca plec la Vodafone si nu le platesc nicio factura restanta. In loc sa-si ceara scuze, mi-au trimis o oferta in care se specifica faptul ca imi suplimenteaza creditul si imi dau ceva avantaje numai sa nu ii parasesc. Penibil!

  2. Problema la portocala este un “fibercut” intre timisoara si caransebes .Stai linistit ca si la voda i s-a intimplat si poate o sa i se mai intimple.Sumitu saracu nare nici o vina.

  3. lol..nu inteleg care e legatura dintre incompetenta orange si venirea lui bush..din moment ce restul retelelor de telefonie fixa functionau perfect..da, asa a fost..niste imbecili au tait fibra in banat..informatie confirmata de mai toate agentiile..

Comments are closed.