“U”milinţă!

Cum altfel poate fi catalogată înfrângerea cu 0-4 în faţa celor de la CFR Timişoara? Tot ceea ce s-a construit la “U” în prima lună de la venirea lui Dorinel Munteanu a fost demolat în ultimele două jocuri. Cine e vinovat? Mai contează? Important e ca echipa să strângă rândurile şi, de la acest 0-4, să pornească, cu mult mai multă ambiţie,  lupta pentru promovare. Nu e imposibil, a demonstrat-o tot “U”, acum două sezoane, după 0-4 la Caracal.

4 thoughts on ““U”milinţă!”

  1. Cred ca prin eliminarea sa stupida, Bad a contribuit mult la stabilirea scorului final. In atac nu am mai contat deloc, Suciu si Suteu aratandu-si limitele, la mijloc totul s-a rupt in timp ce, greselile individuale din aparare ne-au fost fatale. Farcas a prins o zi catastofala iar, la 2-0, am avut impresia ca jucatorii au cazut psihic. Mi-e greu sa cred in miracole dar in fotbal totul e posibil. Sunt sanse foarte mici de a promova anul acesta dar nu inexistente. Trebuie luptat pana la capat si formata o echipa in adevaratul sens al cuvantului.

  2. sa nu ne inflamam
    sigur ca este o umilinta, un esec usturator dar mai sunt multe etape de parcurs.
    acum trebuie facuta analiza si vazut unde s-a gresit.Bad e jucator bun dar cand dracu isi revina odata sa dea si niste goluri??
    deci sa nu dramatizam si adevaratii suporteri, cei 1200 de pe Moina trebuie sa ramana langa echipa.

Comments are closed.