Clujeanul şi Gelu

Aflu de la Andrei şi trebuie să recunosc că sunt extrem de surprins că Gelu Radu se întoarce la Clujeanul. La asta chiar nu mă aşteptam. Oricum, nu pot decât să zic un singur lucru: baftă!

Revenirea lui Gelu la Clujeanul naşte, pentru mine cel puţin, unele întrebări. Prima: va reapărea Clujeanul la revista presei de pe ucluj.ro? A doua: cum va continua ucluj.ro să funcţioneze ca un tot unitar, atât timp cât iniţiatorii sunt, acum, concurenţi direcţi – unul la Clujeanul, unul la CityNews? Nu zic că e imposibil, e doar interesant de urmărit.

5 thoughts on “Clujeanul şi Gelu”

  1. Vasi,

    Clujenul va apare la revista presei daca mai-marii ziarului vor accepta sa puna un banner cu ucluj.ro pe clujeanul.ro, indiferent de loc. Sunt exact aceleasi conditii de respect reciproc fata de restul ziarelor locale.

    In ce priveste cele doua personaje “concurente” la care te referi, cred ca vei avea o surpriza. Ambele sunt profesioniste si ucluj.ro nu va fi afectat de “concurenta” celor doua ziare. Asta pentru ca la ziare ne facem meseria, la ucluj.ro ne facem datoria.

  2. Jerme, sa nu-i spui ca ne-am certat si ca nu mai vorbim deloc si nici ca nu mai punem stiri si ca vrem sa il desfiintam, bine? Ca nici io nu zic la nime’:D

  3. No, gata, nu daţi totu acuma din casă înainte de meciu ăsta care vine miercurea viitoae, după derby-ul de la Mioveni. Că iar zic că alţii că nu e stabilitate la “U”.
    😉

Comments are closed.