Ne trebuie primar

E clară treaba: Emil Boc va fi prim-ministru. În consecinţă, ne trebuie primar la Cluj-Napoca.
Încă din ziua desemnării lui Boc în calitatea de premier, au apărut liste aproape interminabile cu posibilii candidaţi. Cine va fi? Sau mai degrabă, cine ar trebui să fie? Şi de ce?

12 thoughts on “Ne trebuie primar”

 1. Emil Boc ii va face un cadou lui Apostu si anume niste afise electorale pe care o sa apara premierul alaturi de candidatul Apostu. Asa cum i-a luat de manuta atat pe Tise cat si pe Gurzau, o sa-l sustina si pe acutalul viceprimar.

 2. si de pitzi ai uitat? poa o ia si pe ea de mina si o duce la bucuresti..purtatoarea vorbelor de cabinet

 3. Pe mine atata ma intereseaza, ca in orasul acesta sa avem stadionul promis, in cel mai scurt timp. Astfel, Tise trebuie sa ramana acolo la CJ, in timp ce la primaria Cluj trebuie sa vina neaparat un PD-List, o marioneta controlabila de Boc. La alte variante nu vreau sa ma gandesc

 4. Sunt de acord cu marioneta…daca tot ne-a bagat in cacat sa ne tina acolo pentru cei 4 ani…si da, sa o ia si pe pitzi cu el…Sa plece * aia …ca si-a antrenat destul vocea pe plaiurile noastre…

  Te rog frumos, fără jigniri

 5. sa vedem candidatii. e f interesant.
  oricum nu doresc candidati batrani. in rest, sa mergem la vot!

 6. nu mi se pare ca e o jignire…e chiar caz clinic ! Dar intr-adevar mi-am cam dat drumul , scuze.

 7. am o tema usor off-topic, insa deosebit de importanta.

  Si anume ca presa clujeana a ignorat la desavarsire implicatiile deosebit de negative negative pentru Cluj, al programului de guvernare. programul de guvernare este public, hotnews l-a publicat, iar cotidianul.ro a l-a si analizat.

  In domeniul crucial din toate punctele de vedere al infrastructurii, programul de guvernare a dus la ingroparea unor proiecte de infrastructura deosebit de importante pentru Cluj, cum ar fi:
  renuntarea la urmatoarele autostrazi si drumuri exprese:
  Gilau-Cluj-Dej-Bistrita
  Turda-Sebes
  Baia Mare-Zalau
  Arad-Oradea
  si amanarea tronsonului Tg Mures- Brasov.

  aceste decizi au implicatii deosebit de grave pentru Cluj, deorece chiar realizandu-se (oare) autostrada Cluj-Oradea, clujul va fi absolut izolta si rupt (din punct de vedere a infrastructurii rutiere moderne) atat de nordul Transilvaniei cat si de sudul Transilvaniei, Banat si Muntenia cu toate consecintele deosebit de negative pentru dezvoltarea economica a zonei Cluj.

  Acum cateva zile am informat/avertizat cateva redactii media din Cluj despre aceste decizii deosebit de importante. Trebuie sa remarc ca nici un ziar nu si-a facut datoria, toti au ignorat singura si cea mai importanta consecinta pt Cluj a noului program de guvernare. Singura ziuadej a informat despre amanarea tronsonului TgMures-Brasov (machiat in stire pozitiva amintind intentia de a lua Bechtelului acest tronson) si a trecut sub tacere ingroparea tuturor celorlalte proiecte! Vad ca mai toata lumea se complace intr-un statut de spectator la spectacolul “cine va fi? Apostu sau Tise?” si la tematizarea locului de nastere al noului premier in loc sa vorbeasca de decizia cu efectele cele mai negative pentru Cluj a noului guvern.

 8. @ivan…Eu, unul, aştept decizii oficiale. Un program de guvernare nu e nimic mai mult decât o nouă promisiune. Când se vor hotărî oamenii să facă sau să nu facă anumite lucruri, sunt convins că li se va sări în cap sau, după caz, vor fi lăudaţi.
  Nu sunt un fan al lui Emil Boc, cu atât mai puţin al premierului Emil Boc, aflat în fruntea unui guvern-caricatură. Dar îmi doresc să văd întâi lucruri concrete.

 9. Don Racovitan,
  ca sa nu fiu inteles gresit, nu cer nimanui sa-i sara in cap cuiva, sau ca premierul Boc sa fie judecat inca din prima zi de investitura.
  M-am asteptat insa ca mass media clujeana sa informeze despre implicatiile programului de guvernare. chiar la nivelul de promisiune. Si inca odata important nu e ce promite (sper sa realizeze tot din ce promit), important e ce nu mai promite.
  Pentru ca ceea ce nici nu mai promite cu siguranta nici nu va mai face.
  Acest subiect il consider de maxima importanta, si de mare interes, de aceea am crezut ca va fi un fel de slam-dunk pentru presa. Din pacate ce am observat e (nu stiu daca termenul e corect, insa ma tem ca da) un fel de autocenzura.

 10. Sper sa ma insel cu presupunerile mele de mai sus. In general faceti o treaba foarte buna. Keep up the good work. Sarbatori fericite tuturor!

Comments are closed.