Inimi

“Dacă aveţi chef de România, n-o căutaţi aici. Luaţi în mână un ziar”. Astfel începe volumul lansat, azi, împreună cu Gazeta Sporturilor, “Inimi la Beijing”, semnat de Luminiţa Paul, Cătălin Tolontan, Marian Ursescu şi Cristi Preda.

Chiar aşa. Dacă vreţi să scăpaţi, pentru o vreme, de cotidianul care vă sufocă, lăsaţi deoparte ziarele, uitaţi de Băsescu, Boc, Geoană, Tăriceanu, Becali, Borcea, Copos, Mureşan, Rădoi, Goian, Ropotan, Torje, Julio Cesar, Dani Coman, Culio sau Dubarbier, taxa auto sau criza mondială. Uitaţi de tot. Şi citiţi “Inimi la Beijing”.

Zeci de poveşti, reunite într-una singură. A succesului şi a eşecului. A bucuriilor şi tristeţilor. A sportului românesc, aşa cum e (sau ar trebui să fie, de fapt) el. Fără “floricele”, fără “pregătiri de Champions League”, fără manele cu Steaua, fără ştiri despre gagicile despuiate care îşi mai trec în “palmares” câte un fotbalist de mâna a doua. Doar cu sportivi, cu munca lor şi cu rezultatele pe care le-au obţinut la Jocurile Olimpice de la Beijing.

2 thoughts on “Inimi”

Comments are closed.