Tişe, la Primărie?

Dacă opţiunile exprimate de cei 152 care au votat însondajul de pe acest site s-ar respecta şi în 15 februarie, atunci noul primar din Cluj-Napoca ar veni de la PD-L. Cel mai probabil, aşa va fi. Dar cine va fi candidatul? Cei mai mulţi dintre cei care au votat aici, pe blog , îl văd pe Alin Tişe primar. Interesantă opţiune.
Şi eu cred că, dintre ceea ce poate oferi PD-L la ora actuală, Tişe ar fi varianta cea mai OK pentru Cluj-Napoca. Mult mai bună decât Apostu, celălalt nume vehiculat. Nu mai avem mult… cam două săptămâni, şi vom afla pe cine vor arunca în luptă partidele.
Eu mizez pe o bătălie strânsă pentru postul de primar, între Alin Tişe (PD-L), Marius Nicoară (PNL) şi Vasile Dâncu (PSD).

2 thoughts on “Tişe, la Primărie?”

  1. “Alin Păunel Tişe 36%, Marius Nicoară 25,3% ?!! Dacă aceste date, oferite de Metro Media Transilvania şi valabile la ora 19.00, cu două ore înainte de finalul votării, sunt corecte, atunci avem în faţă cea mai clară dovadă că judeţul Cluj e plin de idioţi.”

    asa grait-a….

  2. Da, eu am scris asta şi cred în continuare în acea idee… Consider că Marius Nicoară a făcut treabă nu bună, ci foarte bună, cât timp a condus CJ. Mi s-a părut o idioţenie îndepărtarea sa din funcţie pentru o echipă Boc-Tişe, care, iată, s-a destrămat.

Comments are closed.