10 zile de TIFF

Mâine începe. Eu îi dau drumul de acum, cu  “pilotul”.
Aşadar.. până duminica viitoare veţi avea ocazia de a citi pe acest blog diverse chestii legate de TIFF. Totul a pornit de la o idee (nu ştiu a cui) pusă în practică de Renate Roca Rozenberg (nici nu mă aşteptam să o rateze). Treaba e simplă: câţiva bloggeri (merci că m-aţi ales şi pe mine) primesc o acreditare la TIFF, în schimbul unor însemnări despre festival. Am îmbrăţişat ideea, astfel că în următoarele zece zile o să vă “plictisesc” cu TIFF. De fapt, cu chestii legate de TIFF, că nu mă pricep eu cine ştie ce la filme.

4 thoughts on “10 zile de TIFF”

  1. felicitari celor cu ideea
    eu o sa verific zilnic “noutatile” la tine pe blog pentru ca n-o sa pot merge la film
    as vrea sa incerci sa afli si ceva detalii din culise, informatii despre cum s-a nascut filmul sau cum au facut rost de bani pentru film…..

  2. n-a fost appc cu idea, appc a intrat in discutia asta la vreo luna si ceva de cind noi stabilisem exact cu cine colaboram. nu ca ar avea o importanta, dar totusi a fost a echipei de pr de la tiff din care fac parte de ceva ani. Ne bucuram oricum daca appc a aplicat ceva similar, inseamna ca bloggerii devin din ce in ce mai importanti in comunicare. de altfel, am vazut ca au aparut ulterior si alte idei/concursuri tot legate de tiff si tot legate de bloggeri. sa fie intr-un ceas bun! ajutor avem nevoie oricind.

Comments are closed.